Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

TERME’DE ENGELLİLER GÜNÜ KUTLANDI

TERME’DE ENGELLİLER GÜNÜ KUTLANDI

Terme’de 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kutlandı.

Dünya Engelliler Günü kapsamında Terme Kaymakamı Metin Maytalman, Belediye Başkanı Ali Kılıç, AK Parti İlçe Başkanı Mümin Osman Ertan, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Güler Okumuş, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Bahri Kara Terme Engelliler Derneğini ziyaret etti.
Ziyarette Terme Engelliler Derneği Başkanı Ahmet Candan, “En büyük sıkıntılarımızdan bir tanesi ulaşım. Engelli  bireyler için ulaşım ücretlerinin yeniden güncellenmesini ve indirim yapılmasını sizlerden talep ediyoruz”dedi. 
Dernek ziyaretinde yaptığı konuşmada özel bireyler için gerekli tüm imkânların sağlanacağını belirten Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Bugün siz özel bireylerin özel günü. Her gün olduğu gibi bugün de bizim için kıymetlisiniz. Özel bireylerin desteklenmesi amacıyla ilçemizde çeşitli çalışmalar gerçekleştirdik. Artık toplumumuzu da ‘hepimiz engelli adayıyız’ anlayışıyla bilinçlendirdik. Termemizde özel bireylerimizin sorunlarını çözüme kavuşturmak için gerekli çalışmalarımızı hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı.