Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

TERME’DE GAZZE NÖBETİ BAŞLADI

TERME’DE GAZZE NÖBETİ BAŞLADI

Anadolu Gençlik Derneği Genel Merkezi, Gazze'deki son gelişmeleri protesto etmek ve dikkat çekmek amacıyla tüm il ve ilçelerde "GAZZE NÖBETİ" başlattı.

 Anadolu Gençlik Derneği Genel Merkezi tarafından Filistin'de yaşanan insanlık dışı zulmü telin etmek, Gazzeli müslümanlara destek olmak amacıyla tüm il ve ilçelerde gerçekleştirilen "GAZZE NÖBETİ" ilçemizde de başlatıldı.
Bu kapsamda, Cumhuriyet ve 15 Temmuz Milli İrade Meydanı Terme Belediyesi otoparkına "GAZZE NÖBETİ" için "Kubbet-üs Sahra" maket çadırı kurulurken orada yaşanan dramın görüntüleri sergilenecek. 
22 Nisan Pazartesi günü Belediye Başkanı Şenol Kul, siyasi parti temsilcileri, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu üyeleri ve vatandaşların katılımı ile açılışı yapılan "Kubbet-üs Sahra" Çadırı bir ay boyunca çeşitli konferans, sohbet, sergi ve panel gösterisi gibi etkinliklerle açık kalacak.
Terme AGD yetkilileri konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Gazze için duyduğumuz endişe ve dayanışma ruhuyla nöbet çadırında bir araya gelirek Gazze'deki zulme ve acıya dikkat çekmeyi hedefliyoruz. Bizler burada dualarımızı ve Kur'an tilavetlerimizi Gazzeli kardeşlerimiz için yaparak onlara destek olacağız.”ifadelerine yer verdi.