Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

TERME`DE, MUAY TAHAİ ŞÖLENİ

TERME`DE, MUAY  TAHAİ ŞÖLENİ

Termespor ilçe müdürlüğü-nün, 06-07 Aralık 2014 tarihleri arasında Samsun Muay Thai (Tayland boksu) valilik kupası adı altında düzenlemiş olduğu spor müsabakalarına hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor.
Sporcuları en iyi şekilde maçlara hazırladık-larını söyleyen Muay Thai antrenörleri Yusuf Demircan ve Uğur Korkmaz, “Spor müsabakaları Termemizin tanıtı-mı ve insanların değişik bir atmosferde sosyalleşme ve kaynaşma-ları bakımından son derece önem arzetmektedir. Çalışmalara bütün hızımız ve inancımızla devam ediyoruz. Amacımız Termemize en iyi derece ile yeni madalyalar kazandırmaktır. Ancak hep üvey evlat muamelesi görüyoruz. Bu sporu yapmak için kısıtlı imkan-larla, zor şartlarda müca-dele ediyoruz.”dedi.

“BÜYÜKLER DE İLGİ GÖSTERMELİ”

Muay Thai sporunun da diğer sporlar gibi aynı ahlak kriterleriyle yapıldığına Dikkat çeken antrenörler “Bu spor, savunma amaçlı, sosyalleş-tirici, bütünleştirici, kazanma ve kaybetme duygularını bir arada yaşatan, gençlerimizin boş zamanlarını en güzel şekilde değerlendirebilecekleri, sağlık açısından yaşam boyu büyük hayati önem taşıyan bir spordur. Aynı duyarlılığı Termedeki büyüklerimizden de bekliyoruz . Maçlarımız sabah 11.00 akşam 19.00 arası gün boyu devam etmektedir. Maçlar ücretsiz olup tüm hemşehrilerimiz davetlidir. “dedi.