Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

TERME’DE SABAH NAMAZI GENÇLİK BULUŞMASI DÜZENLENDİ

TERME’DE SABAH NAMAZI GENÇLİK BULUŞMASI DÜZENLENDİ

Gençlerin milli birlik, beraberlik ve manevi duygularını canlı tutmak amacıyla Diyanet İşleri Başkanlığının önemli projelerden biri olan ‘sabah Namazı Buluşmaları’ Yenidoğan Mahallesi Dörtyol Camiinde gerçekleştirildi.

 Gençlerin milli birlik, beraberlik ve manevi duygularını canlı tutmak amacıyla Diyanet İşleri Başkanlığının önemli projelerden biri olan ‘sabah Namazı Buluşmaları’ İlçe Müftüsü Ömer Ergül öncülüğünde, daire personelleri, din görevlileri, ilçede eğitim gören öğrenciler, okul müdürleri, öğretmenler ve halkın katılımıyla Yenidoğan Mahallesi Dörtyol Camiinde gerçekleştirildi.
Namaz öncesi, İmam Hatip Okullarındaki öğrenciler tarafından Kur'an-ı kerim okundu. Kılınan sabah namazının ardından Dörtyol Cami İmam Hatibi Adem Kökten Hoca tarafından tesbihat yapılırken İlçe Müftüsü Ömer Ergül tarafından dua edildi. Program sonunda gençlere ve cami cemaatine ikramda bulunuldu. 
Geleceğimiz olan gençlerle böyle manevi atmosferde bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını söyleyen Gençlik Koordinatörü Hüseyin Yeşiltaş"Bu güzel birlikteliğe katılan herkese ve Cami dernek Başkanımız Yaşar Süzen abimize de teşekkür ediyoruz" dedi.