Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

TERME’DE TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ

TERME’DE TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ

Terme Belediyesi tarafından üçüncüsü düzenlenen toplu sünnet şöleninde 55 çocuk sünnet ettirildi.

    Terme Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen Sünnet Şöleni vatandaşların yoğun ilgisiyle birlikte coşku bir şekilde kutlandı.
    2 Eylül Pazartesi günü Ulusoy Tesislerinde gerçekleştirilen şölende 55 çocuk erkekliğe ilk adımını attı.
    

Çocuklar sünnet şöleninde aileleriyle birlikte gönüllerince eğlenerek unutulmayacak bir gün geçirdi. Çocuklar için birçok gösterinin hazırlandığı Sünnet Şöleni’nde bir araya gelen çocuklar süprizlerle dolu saatler yaşayarak, gönüllerince eğlenme fırsatı buldu. Palyanço gösterisi, sihirbazlık gösterileri, yüz boyama ve birbirinden güzel eğlenceli faaliyetlerin yer aldığı etkinlikte çocuklar çok güzel vakit geçirdi. 
    

Sosyal belediyecilik anlayışı ile vatandaşların her haliyle ilgilendiklerini ifade eden Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Geleneksel hale gelen sünnet şölenimizi bu yılda yaptık. Rabbim bu yavrularımıza inşallah vatanına, milletine , bayrağına bağlı bir birey olarak ülkesine hizmet etmeyi nasip etsin. Bu seneki çocuklarımızın ayrıca bizden alacağı olsun. Sünnet şölenini daha hareketli açık alanda güzel gösterilerle yapmak isterdik fakat hava durumu ardından gelen sel buna engel oldu. Ancak önümüzdeki sene Allah izin verirse daha güzel bir şölende buluşmak sözümüz olsun" dedi. 
    Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç ile birlikte tek tek hatıra fotoğrafı çektiren minikler ve aileleri Başkan Kılıç'a teşekkür etti. 
    Şölene Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, Ak Parti Terme İlçe Başkanı İbrahim AR, İlçe Müftüsü Recep Apaydın, Merkez Yeni Cami Müezzini Halil Özer, Belediye meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri, sünnet çocukları, aileleri ve yakınları katıldı.