Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

Terme`de Ulaşım`a Büyükşehir`in Eli değecek

Terme`de Ulaşım`a Büyükşehir`in Eli değecek

Samsun Büyükşehir Belediyesi UKOME (Samsun Ulaşım Koordinasyon Merkezi) yetkilileri Terme Belediye Başkanı Şenol Kul?u makamında ziyaret etti. Başkan Kul ?İlçemizde UKOME çalışmalarının tamamlanması ile daha kaliteli ve daha rahat ulaşım hizmeti sunulaca

İlçelerdeki bu hizmetlerin sağlıklı bir yapıya kavuşması için çalışmalara devam eden Samsun Büyükşehir Belediyesi UKOME yetkilileri Orhan Tosun ve Ufuk Kırbaş Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’u makamında ziyaret etti. Başkan Kul’dan Terme İlçe sınırlarında faaliyet gösteren Ticari plakalar, hat güzergahları ve otogar alanı hakkında bilgiler aldılar.

Herkes Memnun Olacak

6360 Sayılı Yeni Büyükşehir yasası ile birlikte İlçe Belediyelerinin yetkilerinde olan Su, kanalizasyon, imar, Mezarlık, Mezbaha, İtfaiye ve ulaşım hizmetleri Büyükşehir Belediyelerine geçtiğini hatırlatan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul” Yeni Büyükşehir kanunu ile birlikte hizmetlerin tek elden yapılmasının kaliteli, nitelikli bir belediyecilik yapılmasının önünü açmış oldu. Önemli hizmetlerden olan Ulaşım hizmeti Samsun’un tüm ilçelerinde olacağı gibi Terme’de de profosyonel bir yapıya kavuşacak. Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılacak çalışmalar sonunda hem vatandaşlarımızın hem de ticari hat sahiplerinin memnun olacağı sonuç ortaya çıkacak.” Dedi.

UKOME yetkilileri ilçenin Otogar ve dolmuş güzergah alanlarında incelemelerde bulunduktan sonra ilçeden ayrıldılar.