Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Terme'de banklar yenilendi

Terme

Terme Belediyesi kamusal açık alanlarda kullanılan bankları bakımdan geçiriyor.

Terme Belediyesi kamusal açık alanlarda kullanılan bankları bakımdan geçiriyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ekonomik ömrünü tamamlayan bankları yenilerken mevcutları da bakımdan geçiriyor.

Terme Belediyesi kamusal alanlardaki ahşap kent mobilyalarının bakım çalışmaları çerçevesinde bankları mercek altına aldı. Terme Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler açık alanlarda kullanılan bankları günümüz şartlarına uygun hale getirmek için eski ve tamir edilmesi gerekenleri tek tek topladı. İlçe Merkezinden başlatılan bank yenileme çalışması çerçevesinde 35 adet bankın tamiratını ve boyamasını yapan ekipler yeni bir görünüme kavuşan bankları yerlerine monte etti. 

AMİRLİĞE BİLDİRİLMELİ

Oturma banklarının çevreye duyarsız kişi veya kişiler tarafından bıçak, çivi, tornavida gibi kesici aletlerle kazınarak, çeşitli yazılar yazılarak deforme edilmesinin üzüntüyle gördüklerini ifade eden Belediye yetkilileri çevreye karşı duyarlı vatandaşların aksi yönde hareket edenleri mutlaka

Belediye Zabıta Amirliği`ne bildirmeleri gerektiğine vurgu yaptı.

PARKLAR KENTİN NEFES ALMA NOKTASI

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul; parkların kentlerin nefes alma noktası olduğunu ifade ederek, İlçemiz genelinde bulunan parkların düzenli ve bakımlı olması için çalışmalarımız devam ediyor. İlçemizin birçok alanında yeni park yapımı ve revizyon çalışmaları olacak. Parklarımızda eskiden olduğu gibi sadece yeşil alan ve çocuk oyun alanlarından ibaret olmayacak. Parklarımıza, ihtiyaca göre koşu yolları, fitness alanları, spor alanları da inşa ederek halkımızın kullanımına sunacağız. Amacımız Terme'de halkımıza ve çocuklarımıza en iyi hizmeti sunabilmek ve halkımıza sosyal aktivite yaptırabilmektir.” Açıklamasında bulundu.