Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

TERME´DEN SAMSUNSPOR´A TARAFTAR DESTEĞİ

TERME´DEN SAMSUNSPOR´A TARAFTAR DESTEĞİ

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ilçeden bir grup öğrenciyi Samsunspor- Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına gönderiyor.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, PTT 1. Lig takımlarından Samsunspor´a taraftar desteği sağlıyor. Belediye, Kozluk OMV Fen Lisesi ve Terme Anadolu İmam Hatip Lisesinden 80 adet öğrenciyi 11 Mart Cumartesi günü Samsun 19 Mayıs stadında oynanacak Samsunspor- Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına gönderiyor.
Terme İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Ersoy, Terme Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Halil Seyrekli, Kozluk OMV Fen Lisesi Müdürü Sait Tunç ve Samsunspor taraftarı 80 öğrenci Belediye Başkanı Şenol Kul´u ziyaret etti. Kul, Maç bileti ve ulaşım desteğinin yanında öğrencilere forma hediyesinde bulundu.
KIRMIZI BEYAZ SEVDA
Ziyaretçilere teşekkür eden Belediye Başkanı Şenol Kul ?Kırmızı beyaz bizim için büyük bir sevdadır. Samsunspor bizim marka değerimizdir. Samsunspor her zaman yüreğimizde, hiçbir zaman da bitmedi. Bundan sonra da bitmeyecek. Ölünceye kadar da biz elimizden ne geliyorsa imkânlar doğrultusunda maddi, manevi her türlü desteğimizi vereceğiz. Şehir takımına sahip çıktığı zaman büyük başarılar elde edileceğini biliyoruz ve bunu daha önce gördük. Samsunspor´a destek veren herkese canı gönülden teşekkür ediyorum, tebrik ediyorum. Samsunspor siz taraftarlarımızın desteği ile gelecekte büyük başarılara imza atacak? dedi.
SPOR YAPIN NASİHATİ
Gençlere de nasihatlerde bulunan Başkan Kul, ?Spordan hiçbir zaman kopmayın. Sporu hem sevin hem de yapın. Her gencimiz mutlaka bir spor ile uğraşmalı, bir müzik enstrümanı da çalmalı. Çünkü yaşadığımız bu cennet vatanın etrafında elbette dostlardan çok düşmanımız olduğunu unutmamamız lazım. Sporda millet olarak bizi kaynaştıran en büyük unsurlardan biri. Tüm öğrencilerimize bir spor branşı ile ilgilenmeleri nasihatinde bulunuyorum? ifadelerini kullandı.