Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

TERME’DEN ELBİSTAN’A MEKTUPLARLA GÖNÜL KÖPRÜSÜ

TERME’DEN ELBİSTAN’A  MEKTUPLARLA GÖNÜL KÖPRÜSÜ

Terme Karadeniz MTAL tarafından hayata geçirilen “Terme’den Elbistan’a Mektuplarla Gönül Köprüsü” projesi ne ulusal basından da ilgi görüyor.

 Terme Karadeniz MTAL tarafından hayata geçirilen “Terme’den Elbistan’a Mektuplarla Gönül Köprüsü” projesi ne ulusal basından da ilgi görüyor.  
Terme Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından desteklenen projede öğretmenler ve öğrenciler mektuplarını yazmaya başladı.  Şubat ayı sonunda bu mektuplar postaneden sahiplerine gönderilecek.  Mart ayı içinde de cevaplar gelince mektuplar kitap haline getirilecek.
Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Yılmaz İmanlık “Projemiz planladığımız şekilde yürüyor.  Bunda Okul müdürümüz Mustafa Baş ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İsmail Rahman Köse hocamızın destekleri ve katkıları çok önemli. Bu mektupları şubat ayı sonunda inşallah ilçe protokolünün de katılımıyla postaneden göndereceğiz.
Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz bu projeye çok ilgi gösterdi.  Ülke olarak felaketler yaşadığımızda acılarımızı sarmak için birlik ve beraberliğimizi korumayı başarabiliyoruz.
Bu projeyi anlatmaya ve tanıtmaya devam edeceğiz.  Bu itibarla bize destek veren başta Kaymakamımız Metin Maytalman’a, Belediye Başkanımız Ali Kılıç’a Milli Eğitim Müdürümüz İsmail Rahman Köse’ye; Elbistan İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Çetin, ÇPL Müdrü İlyas Yalçın ile öğretmenler Mevlüt Şahin ve Perran Elmalı’ya, projeye katılan öğretmenler ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum.” dedi. Hbr: Berkan KARAPIÇAK