Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

TERMELİ YAZAR BAHA RAHMİ ÖZEN´E 2016´DA II. ÖDÜL NEVŞEHİR HACIBEKTAŞ´TAN GELDİ

TERMELİ YAZAR BAHA RAHMİ ÖZEN´E  2016´DA II. ÖDÜL NEVŞEHİR  HACIBEKTAŞ´TAN GELDİ

Bugüne kadar 30´un üstünde roman, hikâye ve tiyatro dallarında eseri yayınlanan, birçok eseri devlet kitabı olan, yazdığı eserlerinden dolayı Sanat ve Edebiyat hayatını ödüllerle taçlandıran Terme´mizin gururu Yazar Baha Rami Özen; 2016 yılında 2. ödülünü

Bugüne kadar 30´un üstünde roman, hikâye ve tiyatro dallarında eseri yayınlanan, birçok eseri devlet kitabı olan, yazdığı eserlerinden dolayı Sanat ve Edebiyat hayatını ödüllerle taçlandıran Terme´mizin gururu Yazar Baha Rami Özen; 2016 yılında 2. ödülünü Nevşehir Hacı Bektaş Belediyesinden alıyor.
Özen, Mart 2016´da Oyuncu, Yazar ve Yönetmen Sema Yazıcıoğlu anısına Giresun Kültür, Sanat ve Musiki Cemiyetiyle Giresun Belediyesi ve iş adamlarının birlikte düzenlendiği tiyatro yazma yarışmasında ´Aynalı Martin´ adlı eseriyle 20. ödülünü almıştı. Yazar Baha Rahmi Özen şimdi de Nevşehir Hacıbektaş Belediyesinin düzenlediği Öykü yazma yarışmasında birinci olarak ödülünü her yıl Hacıbektaş ilçesinde Hacıbektaş Veli adına düzenlenen Festival ve şenliklerde 16 Ağustos 2016´da Belediye Başkanının elinden alacaktır.
Özen, bundan önce de başta Cumhurbaşkanı Turgut Özal, Milli Eğitim Bakanı Avni Akyol, Maliye Bakanı Adnan Kahveci, Orman Bakanı Lütfullah Kayalar, İstanbul Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Çanakkale Belediyesi, Kayseri Melikgazi Belediyesi, Tokat Zile Belediyesi ve çeşitli kurum ve kuruluşlardan 19 ödül almıştı.
Özen, Mart 2016´da, hem tiyatro, hem de öykü dalında iki ödül alarak gururumuzu yüceltmişti.
Terme Bilgi Gazetesi sahibi, yazar ve muhabir kadrosu olarak Yazarımıza daha nice eserlere imza atmasını, nice ödüllere ulaşmasını diliyoruz. Hbr: Nazan ŞENTEPE İŞLER