Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

TERMELİ İŞ İNSANI DEVA PARTİSİ BAŞKAN YARDIMCISI OLDU

TERMELİ İŞ İNSANI DEVA PARTİSİ  BAŞKAN YARDIMCISI OLDU

Saray Pirinç sahibi Termeli iş insanı Halil Karaçuha, DEVA Partisi Samsun İl Başkan Yardımcısı İl Ekonomi Başkanı oldu.

    Saray Pirinç sahibi Termeli iş insanı Halil Karaçuha, DEVA Partisi Samsun İl Başkan Yardımcısı İl Ekonomi Başkanı oldu.
    Ali Babacan’ın önderliğinde kurulan Demokrasi ve Atılım Partisi’nin (DEVA) Samsun İl Teşkilat Başkan Yardımcısı İl Ekonomi Başkanı, Termeli iş insanı Halil Karaçuha oldu.
    DEVA Partisi Samsun Kurucu İl Başkanı Kebire Birer Türk tarafından göreve getirilen Halil Karaçuha, Terme Vizyon Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, “Partimizce yapılan istişareler sonucunda DEVA Partisi Samsun İl Başkan Yardımcılığı Ekonomi Başkanı görevine layık görüldüm. Ülkece içerisinde bulunduğumuz bu süreçte görevimi en iyi şekilde yerine getireceğim inancında olan öncelikle Partimiz Genel Başkanı Ali Babacan’a, İl Başkanımız Kebire Birer Türk’e, il yönetim kurulumuza ve üyelerimize teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

    HALİL KARAÇUHA KİMDİR?
    İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Terme’de tamamlayan Halil Karaçuha, baba mesleği olan çeltik fabrikası işletmesini devralarak iş dünyasına katılmıştır. İş insanı Halil Karaçuha aynı zamanda, Termespor Yönetim Kurulu Üyeliği ve Terme Genç İş İnsanları Derneği’nde (TEGİAD) görevini de sürdürmektedir. Halil Karaçuha, evli ve 2 çocuk babasıdır.