Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

TERMELİ KADINLAR TARAFINDAN FİLİSTİN'E YARDIM KERMESİ DÜZENLENDİ

TERMELİ KADINLAR TARAFINDAN  FİLİSTİN

Filistin'de yaşanan insanlık dramına karşı kayıtsız kalamayan Termeli kadınlar, Cumhuriyet ve 15 Temmuz Milli İrade Meydanında yardım amaçlı kermes düzenledi.

Filistin'de yaşanan insanlık dramına karşı kayıtsız kalamayan  Termeli kadınlar, Cumhuriyet ve 15 Temmuz Milli İrade Meydanında yardım amaçlı kermes düzenledi.
Termeli kadınların hazırladığı birbirinden leziz yiyecekler, Gazze'ye yardım olarak gönderilmek amacıyla gelire dönüştürülürken düzenlenen kermese 7'den 70'e herkes yoğun ilgi gösterdi. Özellikle Terme'deki okullara ait öğrenciler meydanı bir an bile boş bırakmadı. Kermesle ilgili kadınlar adına yapılan açıklamada “Termeli kadınlar olarak gücümüz nispetinde Filistin'deki kardeşlerimize yardım etmek için düzenlediğimiz kermeste bir araya geldik.  İşgalci İsrail'in Gazze'de Filistin halkına yaptığı zulüm ve soykırım son buluncaya kadar Filistinli kardeşlerimizin her daim  yanında olacağız. Filistinli kardeşlerimizin çektiği zulüm ve acıları yüreğinde hissederek bu organizasyona destek veren herkese çok teşekkür ederiz. "ifadelerine yer verildi.