Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

TERMELİLER ?KILIÇ? DEDİ

TERMELİLER ?KILIÇ? DEDİ

Terme´de uzun süredir konuşulan ve vatandaşın sonuçlarını merakla beklediği 31 Mart yerel seçimleri sona erdi. Termeliler sandıkta tercihini, Ak Parti Cumhur İttifakı adayı Av. Ali Kılıç´tan yana kullandı.

Terme´de, Ak Parti´den Cumhur İttifakı adayı Av. Ali Kılıç ile Saadet Partisi´nden Millet İttifakı adayı Av. Ali Yüksel´in yarıştığı seçimin kazananı Av Ali Kılıç oldu.
31 Mart akşamı saat 19.00 civarlarında netlik kazanmaya başlayan seçim sonuçları, sandıkların açılmasıyla birlikte saatler 22.00´yi gösterdiğinde Ak Parti lehine sonuçlandı.
Ak Partili binlerce seçmen sandıklardan çıkan sonuç üzerine, bir araya geldiği Terme Cumhuriyet ve 15 Temmuz Milli İrade Meydanında, havai fişek gösterileri eşliğinde saatlerce kutlama yaptı.
Kutlama gecesinde ?Zaferin asıl kazananı Terme Halkıdır?diyerek halka seslenen Belediye başkanı seçilen Av. Ali Kılıç ?Sizler ile birlikte daha iyi bir Terme için çalışmanın sözünü veriyorum. 73 bin vatandaşımızın ve 82 mahallemizin başkanı olmayı hedefliyorum. İnsanların siyasi fikirleri ne olursa olsun, Terme için iyi olan her fikir bizim için önemlidir. Artık Terme´de dargınlık zamanı değil, zaman herkesi kucaklama zamanıdır. Çünkü bu şehirde yaşayan her birey bizim kardeşimizdir. Biz bu ilçeye aşığız ve bizim Termemiz için büyük hayallerimiz var. Biz 73 bin Termelinin gönlüne talibiz. Şuan aldığımız oy önemli değil bir sonraki seçimlere Termeli vatandaşlarımızın oyunu almak için canla başla çalışacağız.?dedi.
Vatandaşların her zaman kendilerini desteklediklerini belirten Kılıç ?Ak Parti olarak vatandaşın karşına seçimden seçime çıkmadık. Hatamızla sevabımızla hergün sizlerle hep içi içe olduk. Eksiklerimiz hatalarımız elbetteki olmuştur. Ama sizler içinizden birini, teşkilattan yetişen, sizin evladınız Ali Kılıç´ı başkan seçtiniz. Benimle birlikte el ele kol kola yürüyen Terme halkına şükranlarımı sunuyorum.?dedi.
Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren kutlamalar, uzun kuyruğun oluştuğu konvoyla sona erdi.