Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

TERMELİLER ŞAMPİYONLUK KUPASIYLA KUCAKLAŞTI

TERMELİLER ŞAMPİYONLUK KUPASIYLA KUCAKLAŞTI

Süper Lig hasretine son veren ve 11 yıl aradan sonra şampiyonluk kupasına kavuşan Samsunspor, şampiyonluk kupasını Termelilerle havaya kaldırdı.

 Samsunspor, 11 yıl aradan sonra elde ettiği şampiyonluk kutlamalarını Samsun’un tüm ilçelerini ziyaret ederek sürdürürken 29 Mayıs Pazartesi günü Terme’de kutlama etkinliği düzenlendi.
Kutlama etkinliği kapsamda ilçemizi ziyaret eden Samsunspor Kulübü yöneticileri, Samsunspor taraftarları, Terme Cumhuriyet ve 15 Temmuz Milli İrade meydanında Termeli taraftarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi. 
Samsunspor ekibi, şampiyonluk kupasını Termelilerle büyük bir coşkuyla havaya kaldırırken Termeliler, Samsunspor marşları eşliğinde Süper Lige çıkmanın coşkusunu hep birlikte yaşadılar. Meşaleler ve tezahüratlar eşliğinde kutlanan şampiyonluk, meydanda renkli görüntüler yaşattı.
Kutlama etkinliklerine Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Alemdar ve Yasin Çakır, Genç Termeliler, Genç Patozcular, Termespor Kulübü, Sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
Kutlama programı sonunda Şampiyonluk kupasıyla resim çektirmek isteyen taraftarlar fotoğraf kuyruğuna girdi.