Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

TERMELİLERDEN MHP MİLLETVEKİLİ ERHAN USTA´YA SEVGİ SELİ

TERMELİLERDEN MHP MİLLETVEKİLİ ERHAN USTA´YA SEVGİ SELİ

MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta 24 Haziran 2018 seçimleri sonrası yürüttüğü teşekkür ziyaretleri kapsamında MHP Terme ilçe teşkilatını da ziyaret ederek partililer ile bir araya geldi.

MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta 24 Haziran 2018 seçimleri sonrası teşekkür ziyaretleri kapsamında 29 Haziran Cuma günü MHP Terme ilçe teşkilatını da ziyaret ederek ?2023 yılındaki hedefimiz Türkiye Cumhuriyeti Devleti´nin ülkücü bir Cumhurbaşkanı olmasıdır.?dedi.

Ziyarette açıklamada bulunan MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta, ?Cumhur İttifakını destekleyen tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. MHP´ye oy verenlerin hepsi genel başkanlık izinde giderek cumhurbaşkanına oyunu verdi. Bu büyük bir sadakat örneğidir. MHP Doğu ve Güneydoğu´dan oy alamaz dediler ama partimiz oylarını iki katına katladı. Dolayısıyla bu da Türkiye de kardeşliğin gelişmesi, barış ortamının oluşması açısından son derece önemlidir. Seçimler Samsun bölgemizde de son derece başarılı geçti. MHP´nin Samsun´daki oy oranı 12,5´ten 16,5´e çıktı. Önceki seçimlerde Türkiye ortalamasının hep altında kalıyordum ama bu seçimle beraber Türkiye ortalamasının üzerine çıkmayı başardık.
2023 YILINDAKİ

HEDEFİMİZ TÜRKİYE
CUMHURİYETİ
DEVLETİ´NİN
ÜLKÜCÜ BİR
CUMHURBAŞKANI
OLMASIDIR
Milletvekili Usta ziyarette ayrıca seçim sonuçlarını gösteren tablo ve grafikler ile partililere partililere sonuçlar hakkında açıklamalarda bulunarak ?MHP şuan ki konumunu ve durumunu iyi değerlendirirse yerel seçimlerde olumlu dönüş olacaktır. Yerel seçimlerde MHP´nin bir miktar kadar daha güçlü çıkması durumunda 2023 yılındaki hedefimiz Türkiye Cumhuriyeti Devleti´nin ülkücü bir Cumhurbaşkanı olmasıdır. Bu hedef gerçekleştirile-meyecek bir hedef değildir.? dedi.

Ziyarette ayrıca TEMA Vakfı Terme Temsilcisi Tahsil Tilbi Milletvekili Usta´ya TEMA Vakfına destek için hazırladıkları projelerin olduğu dosyayı sundu.
Daha sonra Milletvekili Usta halkın arasına girerek Terme Cumhuriyet ve 15 Temmuz Milli İrade Meydanında vatandaşların seçim sonrası yorumlarını ve fikirlerini dinleyerek karşılıklı sohbet etti.

Usta, sadece seçim öncesi değil her zaman vatandaşlarla bir araya gelinerek sorunlarının dinlenmesi gerektiğini vurguladı.
Sohbete sonradan katılan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul MHP Milletvekili Erhan Usta´yı tebrik ederek başarılar diledi.
Ziyaretin ardından Milletvekili Usta 19 Haziran´da Devlet Bahçeli´nin mitiginde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Evcili Sevim Kuş´u ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.