Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

TERME´NiN ADAYI ALİ KILIÇ OLDU

TERME´NiN ADAYI  ALİ KILIÇ OLDU

31 Mart 2019 yerel seçimleri, AK Parti Terme Belediye Başkan adayı belirlendi. Uzun süredir halkın merakla beklediği Terme adayı, 19 Ocak Cumartesi günü Samsun´a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Av. Ali Kılıç olarak açıklandı.


31 Mart 2019 yerel seçimleri için AK Parti Terme Belediye Başkan adayı belirlendi. Uzun süredir halkın merakla beklediği Terme adayı, 19 Ocak Cumartesi günü Samsun´a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Av. Ali Kılıç olarak açıklandı.
Av. Ali Kılıç´ın Terme Belediye Başkan adayı olarak açıklanması kamuoyunda memnuniyetle karşılandı.
Av. Ali Kılıç başkan seçilmesi halinde Terme Belediye Başkanı Şenol Kul´dan devir aldığı yarım kalan hizmetlerin en kısa sürede tamamlanacağını ve yeni projelerin de hayata geçirileceğini müjdeledi.

Av. ALİ KILIÇ Kimdir?
1967 yılında Terme´ de doğdu. İlkokulu bitirdikten sonra 2 yıl Kur´an kursuna giderek hafızlık eğitimini tamamlayan Av. Kılıç, orta ve lise eğitimini Terme İmam Hatip Lisesi´nde bitirdi.
1993 yılında 9 Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdikten sonra, 1997 yılında avukatlık mesleğine başladı.
2009 yerel seçimleri için AK Parti Terme Belediye Başkan Aday Adayı oldu.
12 Ocak 2014 yılında atama yolu ile AK Parti Terme İlçe Başkanlığı görevine başladı.
8 Kasım 2014 yılında yapılan 5. Olağan Kongre ve 10 Eylül 2017 tarihinde yapılan 6.Olağan Kongre ile ilçe başkanlığı görevine devam ederken 2019 yerel seçimleri adaylığı için istifa etti.
Halen Terme ilçesinde avukatlık mesleğini icra eden Av. Ali Kılıç, evli ve 2 çocuk babasıdır.