Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

TERME´NiN ?ALTI ÜSTÜNE´ GELDi!

TERME´NiN ?ALTI ÜSTÜNE´ GELDi!

Altyapı çalışmalarına hasret olan Terme´de, verilen hizmetler, bu yöndeki eksikliği giderdi. Belediye Başkanı Şenol Kul, "Terme´nin altını üstüne getirdik. Burası, ´Samsun´un doğuda parlayan yıldızı´ olacak" dedi.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Dairesi Başkanı Muhlis Yeşilyurt ile birlikte ilçede alt yapı çalışması planlanan bölgelerde incelemelerde bulundu. Kul, yapılan tüm işleri hizmet odaklı yaptıklarının altını çizerek, alt yapı çalışmaları için SASKİ ve Büyükşehir Belediyesi´ne teşekkür etti.
Başkan Kul, pahalı ve görünmeyen bir yatırım olmasına rağmen elektrikten, kanalizasyona, içme suyundan doğalgaza kadar tüm alt yapıda Terme´de "tarihi yatırımlar" yapıldığını söyledi.

"REKOR YATIRIMLAR?
Terme´de gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Kul, ?2019 yılına birkaç ay kalan şu günlerde rekor yatırımlar yapmaya devam ediyoruz. Birçok projeyi hayata geçiriyoruz. Vatandaşlarımızın daha sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmesi, öncelikli hedefimiz. Hemşehrilerimizin sağlıklı bir çevrede yaşayabilmesi için de şehrimizin alt yapısının sorunsuz olması gerekiyor. İlçemiz adeta şantiye havasına bürünmüşken, alt ve üst yapı çalışmalarını tamamladığımız birçok bölgede vatandaşlarımız oluşturulan modern çevrenin konforundan yararlanmaya da başladı. Vatandaşlarımıza çalışmalara gösterdikleri anlayış için teşekkür ediyorum? dedi.

KUL´DAN TEŞEKKÜR
Konuşmasında Büyükşehir Belediyesine teşekkürlerini ileten Başkan Kul , ?Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zihni Şahin´e ve ekibine, özelinde ilçemize ve genelinde Samsun´umuza değer katacak birbirinden güzel çalışmalara imza attıkları için teşekkür ediyorum.? diye konuştu.