Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

?TERMENİN GURUR TABLOSU?

?TERMENİN GURUR TABLOSU?

HASRET ŞAHİN PRESİDENT CUP ŞAMPİYONU OLDU.

Yetmişaltı ülkeden 2500 Sporcunun Atina / Yunanistan Ano Liosia Olympic Indoor Hall´da yarıştığı 3. WT President´s Cup 2018/uluslararası Açık Dünya Başkanlık Kupası 25-29 Nisan 2018 tarihleri arasında yapıldı. Turnuvada, Türk Milli Takımı adına yarışan Terme Atatürk İlkokulu Spor Kulübünden Milli Sporcumuz Hasret Şahin, 33 Kg Bayanlar kategorisinde şampiyon oldu.
Bu şampiyonlukla beraber Eylül ayında yapılacak olan Avrupa Şampiyonasına direk katılım hakkı kazanıldı.


?HEDEF OLİMPİYAT ŞAMPİYONLUĞU?
Hedefimde Olimpiyat şampiyonluğu var diyen Hasret Şahin, "Öncelikle hedefimde Milli Takıma girerek Ülkemizi temsil etme hayali vardı. Çok şükür doğru ve planlı çalışmayla Milli takıma girdim.?dedi.
Avrupa Şampiyonu Hasret Şahin, ?Almış olduğum madalyam önce ülkeme sonra Termemize armağan olsun, başarımın mimarı, 7 yaşından beri elimden tutan bir gün bile bana kendimi yalnız hissettirmeyen, teknik kapasitemi sonuna kadar zorlayan ve beni bu seviyeye çıkaran hocam Murat Özden´dir. Murat Hocam bana bu Şampiyonaya gelirken ?ilk maçta yenilsen bile sen benim şampiyonumsun, Avrupa Şampiyonasında Ay yıldızlı bayrağı temsil etmek bile şereftir, ama ben sana çok güveniyorum, çok çalıştık ve sen en iyi sonucu hak ediyorsun, sana güvenim tam, sende kendine güven? diyerek motivasyonumu zirveye çıkardı. Ben de bu güvenle çıktım tüm maçlarıma, çok mutluyum. Hocamla kendime hedef olarak 2024 Olimpiyat oyunlarında madalya almayı koymuştuk. Bu hedefe giden yolda tüm Avrupa ve Dünya şampiyonalarında yarışabilmek beni olimpiyat madalyasına yaklaştıracak.?dedi.

?NİCE BAŞARILARA?
Terme Gençlik Hizmetleri İlçe Müdürü Halil Seyrekli: ?Uzun soluklu ve sabır gerektiren Taekwondo sporu ile çocuklarımıza yeni bir pencere açan, hedef belirleyen Antrenörümüz Murat Özden, gecesini gündüzüne katarak çocuklarımızın hüznünü, sevincini, acısını, kazandıkları başarıların gururunu onlarla paylaşıyor. Geçmiş yıllarda da önemli başarılar elde eden Kulübümüz Taekwondo branşında emin adımlarla yola devam ediyor. Terme gençlik hizmetleri ilçe müdürü olarak başarılı olan sporcumuzu Canı gönülden tebrik eder, başarılarının devamını diliyorum . Tüm sporcularımızın Allah yolunu açık etsin. Nice başarılara?dedi.

BAŞKAN KUL´A TEŞEKKÜR
Milli Antrenör Murat Özden: ?Ay yıldızlı formayı giyen Hasret Dünyanın en iyi sporcularının yarıştığı dev şampiyonada birbirinden zorlu rakipleri yenerek Şampiyonluk Sevinci yaşadı. Gösterdiği üstün mücadele azim ve isteğinden dolayı Öğrencimizi ve Ailesini tebrik ediyorum.
Şampiyona öncesinde ve müsabakalar sırasında bizleri maddi manevi destekleyen Terme Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Halil Seyrekli ?ye ve Terme Belediye Başkanımız Sayın Şenol Kul´a teşekkür ediyorum.?dedi.