Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

TERME´NİN GURURU HASRET ŞAHİN

TERME´NİN GURURU HASRET ŞAHİN

Amatör spor kulüpleri federasyonu (ASKF) tarafından samsunda düzenlenen samsunun enleri gecesinde yılın en başarılı sporcuları ve antrenörleri ödüllendirildi.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından 7 Aralık Çarşamba günü 15 Temmuz Şehitler Parkı Şehit Ömer Halis Demir Çok Amaçlı Salonu´nda düzenlenen 2016 Sporun En´leri Ödül töreni düzenlendi.


Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Şener Aydın selamlama konuşması yaptı.
Yapılan konuşmaların ardından İlçemiz Terme´yi gururla temsil eden Avrupa Taekwondo şampiyonu Hasret Şahin yılın en başarılı sporcusu ödülünü alırken, Terme Ortaokulu Beden Eğitimi öğretmeni Taekwonda antrenörü Murat Özden ise yılın en başarılı antrenörü ödülünü aldı.


Avrupa Şampiyonu Hasret Şahin, ?Almış olduğum madalyam önce ülkeme sonra Termemize armağan olsun, başarımın mimarı, 7 yaşından beri elimden tutan bir gün bile bana kendimi yalnız hissettirmeyen, teknik kapasitemi sonuna kadar zorlayan ve beni bu seviyeye çıkaran hocam Murat Özden´dir. Murat Hocam bana bu Avrupa Şampiyonasına gelirken ?ilk maçta yenilsen bile sen benim şampiyonumsun, Avrupa Şampiyonasında Ay yıldızlı bayrağı temsil etmek bile şereftir, ama ben sana çok güveniyorum, çok çalıştık ve sen en iyi sonucu hak ediyorsun, sana güvenim tam, sende kendine güven? diyerek motivasyonumu zirveye çıkardı, bende bu güvenle çıktım tüm maçlarıma, çok mutluyum. Hocamla kendime hedef olarak 2024 Olimpiyat oyunlarında madalya almayı koymuştuk. Bu hedefe giden yolda tüm Avrupa ve Dünya şampiyonalarında yarışabilmek beni olimpiyat madalyasına yaklaştıracak.?dedi.
Terme Gençlik Hizmetleri Ve Spor İlçe Müdürü Halil Seyrekli, ?En büyük motivasyon kaynaklarını kazanılan madalyalar oluşturur. Bugüne kadar birçok başarıyı birlikte elde ettik. Önümüzdeki yıllarda hedeflerimizi birlikte ortaya koyacağız. Katılımcı bir anlayışla bu hedeflere hep beraber yürüyeceğiz. 4 yıl boyunca taekwondoyu daha geniş kitleye yaymaya çalışıyoruz ve yeni gençlerin katılımıyla güçlendirmek için emek veriyoruz. Bugün bu emeklerin karşılığı olarak farklı okullarımızdan sporcularımız, ülkemizi uluslararası arenada başarıyla temsil ediyorlar ve etmeye de devam edecekler.?şeklinde konuştu.
Hbr:Nazan ŞENTEPE İŞLER