Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

TERME’NİN GURURU GÖKÇENUR ŞİRİN AVRUPA ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

TERME’NİN GURURU GÖKÇENUR ŞİRİN  AVRUPA ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

Gökçenur Şirin bayanlar 37 kilogramda Avrupa üçüncüsü oldu.

    Avrupa Taekwondo Federasyonu (ETU) tarafından düzenlenen ve İspanya'nın Valensiya Şehrinde 1-3 Ekim 2019 tarihleri arasında yapılan Yıldızlar Avrupa Taekwondo Şampiyonasında Türk Milli Takımıyla ülkemizi ve Termeyi temsil eden Terme Gençlik Hizmetleri Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Gökçenur Şirin bayanlar 37 kilogramda Avrupa üçüncüsü oldu.

    ŞAMPİYONLAR
    YETİŞTİRMEYE    
    DEVAM EDECEĞİZ
    Beden Eğitimi Öğretmeni ve Milli Antrenör Murat Özden; “İlçemize ve kulübümüze 1 Avrupa Şampiyonası madalyası daha kazandırmanın haklı gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum. 
    2013 yılında başladığımız bu yolda dünyanın en başarılı kulüpleri arasında ilk sıralarda olmaktan gurur duyuyoruz. 
    Hedefimiz ve vizyonumuz geleceğin olimpik sporcularını yetiştirmek ve bu yolda ilerlemeye devam etmektir.

    İNANILMAZ 
    BİR BAŞARI
    İsimler değişsede başarı hikayemiz değişmiyor sürekli yeni yüzlerle kürsüdeki yerimizi alıyoruz. 
Türkiye'de lisanslı sporcu sayısı ile amatör spor dallarının en büyüğü olan Taekwondo' da yakaladığımız başarı İnanılmaz.

   Bizlere tarifi mümkün olmayan gurur ve sevinç yaşatan Gökçenur için müsabaka öncesinde 
“Gökçenur'un İspanya'da ülkemizi ve Termemizi en iyi şekilde temsil ederek istiklal marşımızı okutacağı inancındaydım. Çünkü  sporcumuz çok çalıştı bunu başarabilecek teknik taktik bilgi yetenek ve beceriye sahip bir durumdaydı. 3 yıl gibi Taekwondo için kısa sayılacak bir süre olsa da ay yıldızlı formayı giymek ve Avrupa üçüncüsü olmak mükemmel bir başarı. 
    Öğrencimizin milli takım kampında müsabakaya hazırlanmasına yardımcı olan tüm antrenör ekibine ve kızımızı yetiştiren ailesine ayrıca teşekkür ediyorum. Bizlere destek olan yanımızda olan dualarını eksik etmeyen herkese öğrencilerimize, velilerimize, Terme Taekwondo ailesi adına çok teşekkür ediyorum.”dedi. 
  
    7 YILDIR DAİMA
    TAEKWONDO
     "Bizde yüzler ve isimler zamanla değişir ama asıl olan hedef asla değişmez 7 Yıldır ne yaptık ise bugünde onu yapıyoruz  diyen Özden, “Yeni şampiyonlar yetiştirmeye yılmadan, yorulmadan, kırılmadan, küsmeden, sabırla, tevekkülle ve dünden daha azimli daha istekli çalışarak devam ediyoruz. 
    Haftanın 7 günü tam kapasite antrenman yaparak Terme ilçemizi ulusal ve uluslararası arenada en iyi şekilde temsil edip Taekwondo branşı olarak ilçemizin ve Samsun ilimizin gururu olmaya devam ediyoruz. 
    Yeni sporcularımızla alt yapıya yönelik çalışarak geleceğin şampiyonlarını yetiştiriyoruz bizimle bu yolda yürümek isteyen tüm sporcu adaylarımızı Ahmet Ersoy İlkokulu Spor salonuna bekliyoruz.
    TEŞEKKÜRLER 
    Öğrencimi gösterdiği yüksek azim gayret ve mücadelesinden dolayı tekrar  tebrik ediyorum. Çok çalıştı ve sonuna kadar hak etti. Allah kendisine başarılarla dolu bir hayat nasip etsin. İnşallah.”dedi.
Hbr: Nazan ŞENTEPE İŞLER