Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

TERME’NİN GURURU OLDU

TERME’NİN GURURU OLDU

Terme'nin 'Er Meydanı'ndaki gururu, Başpehlivan Tanju Gemici, Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç'ı makamında ziyaret ederek, başarı hikâyesini anlattı.

    Terme'nin 'Er Meydanı'ndaki gururu, Başpehlivan Tanju Gemici, Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç'ı makamında ziyaret ederek, başarı hikâyesini anlattı. Başkan Kılıç, Termeli Başpehlivana cumhuriyet Altını hediye etti.
    Er Meydanı'nda Terme'nin adını altın harflerle yazdıran Ünlü Başpehlivan Tanju Gemici, baba ocağına gerçekleştirdiği ziyaretinin ardından Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç'ı makamında ziyaret ederek, Terme'nin geçirdiği sel felaketi ile ilgili üzüntülerini bildirerek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Ardından Güreş çalışmaları hakkından bilgi verdi.

    MEMLEKETİMLE
    GURUR DUYUYORUM
    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Seka Kağıtspor Kulübü’nde güreş kariyerini sürdüren Başpehlivan Gemici, "Terme'nin öz evladı olarak, güreş kariyerime devam ediyorum. Bir çok pehlivan yetiştiren bir coğrafyadan çıkan bir sporcu olarak, memleketimle gurur duyuyorum. Bu serüvene 1952 Olimpiyat Şampiyonu amcam Hasan Gemici'nin sayesinde çıktım. O Olimpiyat şampiyonu oldu. Ben de inşallah Altın kemeri Samsun Terme'ye getirerek, kariyerime en üst noktaya taşımayı hedefliyorum." dedi.
    ADINI ALTIN
    HARFLERLE 
    YAZACAK
    Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç ise, "Hemşerimiz Başpehlivanımız Tanju kardeşimizi makamımızda ağırlamaktan gurur duyuyoruz. Tanju kardeşimiz bizim övünç kaynağımız. Her platformda göğsümüzü kabartıyor. Kendisine elimizden geldiğince destek oluyoruz. Güreş tarihine adını altın harflerle yazdıracağına inanıyoruz" diye konuştu. 
    Başkan Kılıç ziyaretin sonunda Başpehlivan Tanju Gemici'ye Cumhuriyet Altını hediye etti.