Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

TERME'NİN İKİ YAKASI YENİDEN BİRLEŞTİ

TERME

Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, Fenk ve Yenimahalle mahallelerini birbirine bağlayan okullar bölgesindeki köprünün inşaatının son aşamaya geldiğini ifade etti.

    
    Terme Belediyesi tarafından ilçenin Fenk ve Yenimahalle mahallelerini birbirine bağlayan köprünün yüzde 90'ı tamamlandı. Yaklaşık 5 milyon liraya tamamlanan köprünün son kirişleri koyularak iki yaka birbirine bağlandı.
    
    SON KİRİŞLER KONULDU
    Son kirişleri konularak askı çalışması tamamlanan köprünün inşaatını inceleyen Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

    GELECEĞE  YATIRIM YAPIYORUZ
    Geçtiğimiz mart ayında ihalesi yapılarak, yapımına başlanan köprünün son aşamaya geldiğini ifade eden Başkan Kılıç, "Üst üste büyük felaketlerin yaşandığı ilçemizde günü kurtarmak için değil, geleceğe yatırım olarak gördüğümüz projeleri hayata geçiriyoruz. 
    Yeni köprümüz en fazla bir ay içinde tamamlanarak, faaliyete geçecek. Yeni köprümüz Terme trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak. Yaşadığımız son sel felaketinde şehir içindeki iki yaya ve bir araç köprümüz kullanılamaz halde. Bu köprüler için çalışmalarımızı tamamladık. En kısa sürede alternatif çözümlerimizi harekete geçireceğiz" dedi.