Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

TERME'NİN ÖZ EVLADI ABDULLAH KARAPIÇAK “MHP'DEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYIYIM”

TERME

MHP Samsun İl Başkanlığından, 2023 Milletvekili Seçimlerinde aday adayı olmak için istifasını eden MHP eski Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, "Ben ve ekibim sahaya çıktık. Samsun'un sorunlarını biliyoruz" dedi.

 Önümüzdeki genel seçimlerde milletvekili adayı olmak için MHP Samsun İl Başkanlığı görevinden istifa eden Abdullah Karapıçak, seçim çalışmaları için sahaya indi. İlçe ziyaretlerini sürdüren Karapıçak, Terme'de de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. 
Terme'de ilk olarak MHP Terme İlçe teşkilatını ziyaret eden Abdullah Karapıçak'a ilçedeki ziyaretlerinde MHP Terme İlçe Başkanı Hüseyin Yüksel ve parti yönetimi eşlik etti. 
Ziyaretler kapsamında gazetemizi de ziyaret eden Karapıçak ve ekibi, gazetemiz İmtiyaz Sahipleri Süleyman Karapıçak, Yaşar Akçay ve gazete çalışanları tarafından karşılandı. 
Ziyaretinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününe denk gelmesi nedeniyle gazeteciler günümü de kutlayan Abdullah Karapıçak “Bölgemizin ve ülkemizin menfaatleri doğrultusunda doğrulukla, saygınlıkla ve hakikatle görev yapan siz kıymetli basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü en içten dileklerimle kutlar. Çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.
Karapıçak "Ben ve ekibim sahaya çıktık. Samsun'un sorunlarını biliyoruz" 
Gazetemize yaptığı ziyarette, yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgiler veren MHP eski İl Başkanı Abdullah Karapıçak “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin tensip ve talimatları başladığım, İl Kongresi sonucunda Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Delegelerinin teveccühü ile yeniden seçildiğim Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanlığı görevimden; Saygıdeğer Büyüğümüz Devlet Bahçeli'nin il başkanları toplantısında vermiş olduğu talimatları doğrultusunda MHP Parti Tüzüğünün 94.Maddesine istinaden, önümüzdeki genel seçimlerde milletvekili aday adayı olmak niyeti ile ayrıldım. Samsun'un öz çocuğu olarak ilimizin tüm köylerini ve mahallelerini iyi bilirim. Muhtarlarla sağladığım sıkı iletişim sayesinde sorunlara oldukça hakimim. Samsunluların Ankara'daki sesi olmak için yola çıktım. Samsun'u, potansiyelini ve sorunlarını biliyorum. Bunun için ekibimle birlikte sahadayım. Çalışmalarımıza Cumhur İttifakı'nın başarısı için tüm gücümüzle devam ediyoruz"dedi.