Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi
termespor- terme haberleri

TERMESPOR- 2 SPORLAND FK- 1

TERMESPOR- 2  SPORLAND FK- 1

Samsun Süper Amatör liginde şampiyonluk mücadelesi veren Termespor sahasında nağ mağlup olan Sporland´ı Rafet Çavuşoğlu ve Hakan Balçık´ın golleriyle 2-1 yendi.

Geçen haftalarda ligin şampiyonluk yarışında en büyük rakibi Atakum Belediyespor´u 2-1 yenen nağmağlup sporland ile karşılaşan Termespor hedefine devam ediyor.
Maçın ilk dakikalarında şok bir golle yenik duruma düşen Termespor 39. dakikada Enbiya´nın ceza sahasında düşürülmesi ile kazanılan penaltı vuruşu ile Rafet Çavuşoğlu´nun attığı golle durum 1-1 oldu.
Art arda atağa geçen Termespor galibiyet gölünü ilk yarının bitimine 2 dakika kala Hakan Balçığın attığı golle sahadan galip ayrıldı.
Maç esnasında Termespor takım kaptanı Hüseyin Sehih Kaya´nın burnu kırıldı.
Termespor 2. başkanı Ahmet Kumbasar ?Nağmağlup bir takım karşısında galip gelip hedefe bir adım daha yaklaşmak bizleri çok sevindirdi. Bu maçta bizi üzen olay ise takım kaptanımız Hüseyin Semih Kaya´nın burnunun kırılması oldu. Buradan Kaptanımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyorum. Bu güzel galibiyeti ona hediye ediyoruz. 9. haftada deplasmanda ligimizin en zor maçına çıkacağız. 5 Aralık Pazartesi günü liderliği paylaştığımız Atakum Belediyespor ile Atakum şehir stadında karşılaşacağız. Saat 13.30´da oynanacak bu derbiye tüm Termespor taraftarlarını yanımızda görmek istiyoruz.?dedi.