Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

TERMESPOR 3 PUANI 3 GOLLE ALDI

TERMESPOR 3 PUANI 3 GOLLE ALDI

Hafta sonu oynanan maçlarda Samsun Liglerinde mücadele eden Terme takımlarından tek galibiyeti, Süper Amatör Küme takımlarından Sporland Bahçelievler´i 3-0 mağlup eden Termespor elde etti.

Samsun Liglerinde mücadele eden Terme takımlarından tek galibiyeti, Süper Amatör Küme takımlarından Sporland Bahçelievler´i 3-0 mağlup eden Termespor elde etti.
Ercan Hellaç, Mesut Çarık ve Ertuğrul Razioğlu hakem üçlüsünün yönettiği maça Termespor şu kadro ile çıktı: 1.Okan Yavuz, 77.Anıl Sağır, 3.İlker Tuşcan, 55.Emrah Sağıroğlu, 93.Receb Yıldız, 23.Mahmut Dursun, 15.Doğan Çakırtaş, 8.Ümit Güven, 97.Mesut Can Özen, 10.Yunus Uzun ve 14.Faruk Yıldızbaş.
Termespor ilk yarıda birkaç tehlikeli atak geliştirdiyse de gol atmayı başaramadı ve takımlar soyunma odasına 0-0´lık skorla girdiler.
Termespor ikinci yarıya, İlker Tuşcan´ın yerine Sönmez Yıldırım´ı alarak başladı. Daha sonra Faruk Yıldızbaş´ın yerine de gençlerden Mert Kemal Çepni girdi. Değişikliklerin etkisi ile mi bilinmez, bu yarıda Termespor Doğan Çakırtaş, Faruk Yıldızbaş ve Mesut Can Özen ile üç gol bularak sahadan 3-0 galip ayrıldı. Böylece ikincilikteki yerini sağlamlaştırdı ve lideri takibini sürdürdü.
Bu maçtan sonra 15.30´da 1. Amatör Küme A Grubu takımlarından Evcispor, Çarşamba Ağcagüney Köyü takımı Gençlergücü ile karşılaştı. Evcispor; Kubilay Akkaya (2), Samet Irklı ve Salih Ateş ile 4 gol bulmasına rağmen rakibinden aynı sayıda gol yiyince sahadan 4-4 beraberlikle ayrılmak zorunda kaldı. Böylece lider Dededağspor´a 2 puan daha yaklaşma şansını kaybetmiş oldu.
1. Amatör Küme B Grubu takımlarımız ise deplâsmandaydı. Sanayispor, Dikbıyıkspor´a 3-2; Terme Lisesi GSK de Polisgücü´ne 2-1 yenilerek haftayı puansız kapattılar.