Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

TERMESPOR ALT YAPIYA START VERDi

TERMESPOR ALT YAPIYA START VERDi

Termespor Yönetim kurulunun tam kadro hazır bulunduğu alt yapı takımlarının sezon açılışını yaptı.

Termespor yönetim kurulu üyesi alt yapı sorumlusu Ahmet Şahin, ?Termespor da başkanlık yapmış bir babanın oğlu ve Termespor alt yapısında yetişerek Termespor´un 3. Lig kadrosun da en genç forma giyen biri olarak bugün çok sevdiğim Termespor kulübüm de yönetici olmanın gururunu yaşıyorum.
Futbolculuğumda başkanım olan Hüseyin Kambur başkanım ile birlikte çalışacak olmak beni heyecanlandırıyor. Yeni yönetim kurulumuz konusunda işin ehli insanlar başarılı bir yönetim anlayışına sahip kişilerden oluşmakta. Bu gün gençlerimizin sezon açılışını gerçekleştirdik. Alt yapımız da köklü bir değişime gitme kararı aldık. Acele etmek istemiyoruz. Kısa ve uzun hedefler belirledik. Kısa hedeflerimiz de var olan kategorilerin devamını sağlamak önceliğimiz.
Uzun hedeflerimiz de bu zamana kadar yapılmamış bir alt yapıya sahip olacağız. Kendi kendini yöneten kategori ve branşlarında yüzlerce sporcu yetiştireceğimiz bir idman yurduna dönüştüreceğiz. Klasik bir söylem olacak ama bizi izlemeye devam edin.?dedi.