Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

TERMESPOR EMİN ADIMLARLA HEDEFE İLERLİYOR

TERMESPOR EMİN ADIMLARLA HEDEFE İLERLİYOR

5 Şubat Pazar günü oynanması gerekirken, sahanın karla kaplı olması sebebiyle ertelenen maçta Çarşamba günü Karasamsun Yıldırımspor´u 6-1 gibi farklı bir skorla geçen Termespor, 19 Şubat Pazar günü de sahasında Samsun Telekomspor´u 5-0 mağlup etmeyi başar

Abdullah Aslan Stadında oynanan maçta Termespor sahaya; Murat Şimşek, E. Rafet Çavuşoğlu, Hüseyin Kaya (Kap.), Mert Çakır, Alper Küçük, Canberk Varol, Macit Aydın, Ahmet Ürer, Yunus Emre Yavuz, Enbiya Altun ve Recep Yıldız onbiri ile çıktı.
7. dakikada Recep ve 30. dakikada Enbiya´nın golleri ile skoru 2-0´a getiren Termespor, 35. dakikada bir penaltı kazandı. Bu dakikada rakip oyuncu da kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Recep´in kullandığı atışı kaleci çeldi. Ancak topu takip eden Recep golü yaptı. İlk yarı bu golle 3-0 kapandı.
İkinci yarıda 63. dakikada Bekir Kartal ve 80. Dakikada Mustafa Yılmaz ile iki gol daha bulan Termespor sahadan 5-0 galip ayrılarak ikincilikteki yerini sağlamlaştırdı.
Maçı seyreden taraftarlardan Seyfi Günaçtı, ?Bir edep dışı söz haricinde üç yıldan beri ilk defa küfürsüz bir maç seyrettim. Eğer 4-0´dan sonra futbolcular biraz ciddi olsalardı maç 8-0, hatta 9-0 bitebilirdi.
Zaten bir pozisyon sonrası takım kaptanı Hüseyin Kaya´nın, ?Biraz ciddiyet arkadaşlar!? diyerek futbolculara söylendiği duyuldu. Termespor´a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum? dedi.