Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

TERMESPOR GECEYE DAMGA VURDU

TERMESPOR GECEYE DAMGA VURDU

Selçuk Kaya, Salim Yıldız ve Tugay Başsan´ın hazırlayıp sunduğu Spor Masası, bu hafta konu ve konuklarıyla yine gündemi belirledi.

Samsun Süper Amatör Futbol Ligi´nde şampiyonluk mücadelesi veren Atakum Belediyespor Başkanı Mehmet Aydın ve Termespor Sportif Direktörü Yavuz Kambur, ligde ki hedeflerini ve gelecek planlarını açıkladı.

Haberaks Tv ekranlarında Samsun´da sporun nabzını tutan Spor Masası, yine dopdolu içeriği ile sporseverleri ekrana kilitledi. Selçuk Kaya, Salim Yıldız ve Tugay Başsan´ın hazırlayıp sunduğu programın bu haftaki konukları, Samsun Süper Amatör Futbol Ligi´nde zirve yarışı yapan Atakum Belediyespor´un Başkanı Mehmet Aydın ve Termespor´un Sportif Direktörü Yavuz Kambur oldu. İki takımın sezon içi değerlendirmesi ve hedeflerinin konuşulduğu programda, Atakum ve Termespor´un tatlı rakabeti ele alındı. Karşılıklı jestlerle birbirine başarı dileyen iki takımın yöneticileri sezon sonunda şampiyon olmak istediklerini ifade etti. Spor Masası´nda ayrıca Bölgesel Amatör Futbol Ligi, Canik Belediyespor´da gelişmeler, tekerlekli sandalye basketbolu, halterde madalya planları ve eskrim gibi spor haberleri ekrana getirildi.
Canlı yayına katılan Yavuz Kambur, ?Tesisi olmayan ve 1 kuruş bile geliri olmayan bir kulüp olarak 20 Ocak 2013 yılında göreve gelen Hüseyin Kambur ve yönetimi başarılıdır.

Bu başarımızın arkasında en büyük etken ilk günden beri yanımızda olan Belediye Başkanımız Şenol Kul´dur ve bize son olarak da Termespor Tesisi sözü verdi. Tesisi ve yeni bir vizyon ile 3. ligde kalıcı bir takım olacağımıza inanıyorum, bu yönetimde bu inanç ve tecrübe mevcut?dedi.