Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

TERMESPOR İŞİ ZORA SOKTU

TERMESPOR İŞİ ZORA SOKTU

Samsun Süper Amatör Ligi 19´ncu hafta karşılaşmasında Atakentspor ile deplasmanda karşılaşan Termespor , 1-1´lik skorla berabere kalarak şampiyonluk şansını zora soktu.

Atakum temsilcisi Atakentspor maça daha istekli başladı ve 24´ncü dakikada gol bularak oyunu maç bitimine kadar kendi sahasında kabul etti. Termespor´un, ilk 11´de 4 sakatının bulunması ve yeni transferlerin uyum sorunu sahaya olumsuz yansıdı. 46´ncı dakikada Hüseyin Kaya´nın kırmızı kart gördüğü pozisyonda ise Atakent penaltı atışını değerlendiremedi.
Termespor tek golünü, 87´nci dakikada maçın en önemli adamı Recep Yıldız´ın 30 metreden attığı gol ile kazandı. Rakip takım Atakum Belediyespor´un, Tekkeköy´ü 5-3 yenmesi ile aradaki puan farkının 5´e çıkması, kalan 7 haftanın daha da önemli olmasına sebep oldu.
Termespor tiribün lideri Hüdaver Büyükaslan, ? Atakent´e 2 puan kaybettik. Atakent maçında Atakum Belediyespor başkanı tel kenarında maçımızı izledi. Maç öncesi 3 oyuncusunu Atakent´e verdi. Maçımızı kamera kaydına aldırttı. Maç bitinde de en fazla o ve yanındakiler ile Atakent oyuncuları sevindi. Fazla söze gerek yok. Kalan 7 maçı kazanacak bu futbolcular. Bu kardeşlerime güveniyoruz.?dedi.