Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Termespor Kadrosunu Güçlendirdi.

Termespor  Kadrosunu  Güçlendirdi.

Süper Amatör Ligin güçlü ekiplerinden Termespor, transfer döneminde kadrosuna yeni isimler kazandırdı.

Süper Amatör Ligin güçlü ekiplerinden Termespor, transfer döneminde kadrosuna yeni isimler kazandırdı. Bu dönemde Yeni Amasyaspor´dan Ümit Güven´i, Atakum Belediyespor´dan Ismail Gökçe´yi, 1930 Bafraspor´dan Gürcan Altuntaş´ı ve Sporland takımından Süleyman Ince´yi sarı siyahlı formayla buluşturan Termespor, sezonun ikinci yarısına da iddialı bir giriş yaptı.

Takım futbolcuları ve teknik kadro ile Kozluk Tiritevinde bir araya gelen Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Duran; "Termesporumuz lige kötü bir başlangıç yapmasına rağmen kendini çok kısa sürede toparlamış ve hızlı bir yükseliş trendine girmiştir. Son 11 maçımızda yenilgi yüzü görmemekle birlikte, bu maçların 9´undan galibiyetle ayrıldık. Kadromuzda çok yetenekli arkadaşlarımız olmakla beraber, bazı arkadaşlarımızın takımdan ayrılmasıyla boşalan mevkilerde ihtiyacımız olan takviyelerimizi bu transfer döneminde çok yetenekli arkadaşlarla tamamladık.

Şu anda takımımızda oluşan kadronun bizleri Bal Ligine çok rahat taşıyacağına ve Bal Liginde şampiyonluk mücadelesi verebilecek güçte olduğuna inancımız tamdır. Insallah bu kadroyla play off oynamak ve play off maçını almak istiyoruz. Yönetim olarak koyduğumuz hedeflere bu güçlü kadroyla aşama aşama ulaşacağız" dedi.

Termespor kadrosuna yeni dahil olan futbolcular ise sarı siyahlı formayı giymenin gururunu yaşadıklarını, bu forma ile çok başarılı olacaklarını veTermespor´un adından heryerde söz ettireceklerini dile getirdiler.