Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

TERMESPOR KULÜBÜ DERNEĞİ BAŞKANI KANBUR´DAN DUYURU

TERMESPOR KULÜBÜ DERNEĞİ  BAŞKANI KANBUR´DAN DUYURU

Termespor Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kambur 29 Aralık 2018 Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan olağanüstü genel kurul toplantısı hakkında gazetemize açıklama yaptı.

Termespor Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kambur 29 Aralık 2018 Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan olağanüstü genel kurul toplantısı hakkında gazetemize açıklama yaptı.
Kambur açıklamasında, ?Termespor kulübümüze gönül vermiş spor severlerimiz, taraftarımız ve çok kıymetli hemşehrilerim kısa bir süre önce maddi sıkıntılar çeken kulübümüzün Kayyuma düşmemesi adına şahsım ve bir gurup gönül vermiş yönetim kurulumuz ile görevi devralmıştık.
Öncelikle şahsım olarak elimden gelen tüm çaba ve gayreti göstermiş gerekli mücadeleyi sizlerin huzurunda vermiş bulunmaktayız. Şuan için takımımız iyi süreçte devam etmektedir. Termespor kulübümüz Kayyuma gitmemesi adına ivedi kararla yönetim kurulu oluşturarak bu göreve talip olduk. Sizlerin huzurunda bizleri bu göreve layık gören tüm taraftarımıza, delegasyonumuza ve spor sever hemşehrilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Şuan ki mevcut yönetime sezon başından buyana göstermiş olduğu fedakarlık ve çabadan dolayı teşekkür ediyorum. Yeni kurulacak yönetim ve aramıza katılacak arkadaşlar ile daha güçlü bir Termespor için kulübümüzün olağanüstü genel kurula götürülmesi kararını almış bulunmaktayız. Bundan sonraki süreçte de daha önceleri olduğu gibi kulübümüze her zaman maddi ve manevi destek olmaya da hazırız. Olağan Genel kurulun başta Termesporumuza ve spor severlerimize hayırlı ve uğurlu olmasını arzu ediyorum.?dedi.
Kulüp başkanlığı yönetim kurulu 30 Kasım 2018 tarih 18 sayılı kararına göre; olağan üstü Genel Kurulu 29 Aralık 2018 Cumartesi günü saat 14:00 Belediye kültür Merkezi Salonu adresinde yapılacaktır. Yeterli çoğunluk sağlanamadığında takdirde ikinci toplantı 12 Ocak 2019 Cumartesi günü aynı yer ve saatte yapılacaktır.