Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

TERMESPOR PENALTILARDA ELENDİ

TERMESPOR PENALTILARDA ELENDİ

2016-2017 Samsun Süper Amatör Ligini 2. sırada bitererek Play-Off hakkı kazanan Termespor Bal ligini 6. sırada tamamlayan güçlü Ladik Belediyespor ile 22 Nisan Cumartesi günü 19 Mayıs stadyumunda karşılaştı.

Termespor taraftarının yoğun ilgisinin olduğu maça sakatlıkları nedeniyle Alper, Doğan ve Macit´in çıkamadı.
Doksan dakikası golsüz geçen karşılaşmada uzatmalara gidildi. Uzatmalarda da gol olmayınca maç penaltılara kaldı.
Yapılan penaltılarda 4-3 yenilen Termespor bölgesel amatör ligine yükselemeyerek, seneye Samsun Süper Amatör liginde tekrar devam edecek.
Taraflı tarafsız herkesin beğenisi ve taktirini alan Termespor oyuncuları penaltılarla elenmenin üzüntüsü ile adeta yıkıldı. Termespor taraftarına ayrılan yeri dolduran hatta ek tribün açılan binlerce Termespor taraftarı oynanan futboldan memnun, alınan sonuç dan üzgün bir şekilde stattan ayrıldı.
Penaltı sonrası futbulcuları tebrik etmek için sahaya inen Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, ?120 dakika boyunca Termespor´u en iyi şekilde temsil eden oyuncu kardeşlerimi, teknik heyet ve yönetim kurulunu kutlarım son ana kadar bizleri umutlandıran bu takımın arkasında sonuna kadar durduk ve durmaya devam edeceğiz. Termespor genç ve mütevazı bir kadroya sahip, kardeş ilçemiz Ladik Beldiyespor Bal Liginde şampiyonluk hedefi ile sezon başı çıkmış bir ekip oyuncularımızın azmi ve sahaya koydukları oyun bizleri fevkalade sevindirmiştir. Sonuçta bir takım kazanacaktı ve onlar kazandı Ladik Belediyespor´u kutlarım.? dedi.
Termespor taraftarına da teşekkür eden Kul, ?Termespor taraftarı bugün görevini sonuna kadar yaparak takımlarına 120 dakika susmadan destek oldular Termelilik bilincinin Samsun stadında ortaya koyan halkımıza, Termespor´u desteklemek için gelen herkese teşekkürlerimi sunarım.? dedi.