Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

TERMESPOR RAMAZAN TURNUVASI ŞAMPİYONU SAN-İŞ A.Ş

TERMESPOR RAMAZAN TURNUVASI  ŞAMPİYONU SAN-İŞ A.Ş

Termespor Elmalık halı sahasında düzenlenen Ramazan Turnuvasında finale kalan Çarşamba´dan turnuvaya katılan Karaca Petrolü 2-1 yenen SAN-İŞ takımı kupanın sahibi oldu.


Üç lisanslı oyuncudan fazla oynatmama kuralının bulunduğu turnuva, ramazan boyunca birbirinden zevkli ve çekişmeli maçlara sahne oldu.
Turnuva koordinatörü Yavuz Kambur; ?Turnuvamıza katılan sporcu kardeşlerimi ve onlara maddi ve manevi destek olan esnaflarımızı tebrik ediyorum. Temiz ve zevkli bir turnuvayı geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Bizlere desteğini esirgemeyen Terme Belediye başkanımız Sayın Şenol Kul ve başkan yardımcımız Sezai Uzan´a, Terme Beldiyesi Sosyal ve Kültür İşleri Müdürü Nuray Keleş hanımefendiye,
Gençlikspor ilçe müdürümüz sayın Halil Seyrekli´ye,
Turnuvamızda birbirinden zor maçlarda hakemlik yapan Esnaf Odası başkanımız Barış Aktepe´ye,
Termesporumuzun efsane ismi Kadir Aslan´a
Elmalık Muhtarı Naim Durak´a
ve Turnuvamıza katkıda bulunan San-iş yetkilisi Mehmet Durdu´ya, Başak Otomativ sahibi Soner Özden´e Terme Hazır Beton sahibi Sabri Alemdar´a, Büyük Atlas Yemek fabrikası sahibi Oğuzhan Duran´a, Terme Oto Market´e, Çözüm Lisesi´ne ve Mümin Ertan hocama, Elif Kuyumcu sahibi Adem Cantürk´e, TEGİAD Başkanı Mustafa Çelebi´ye, Kılıç Plaza sahibi Rasim Kılıç´a, Has Prinç Fabrikası Ömer Adalı´ya Güllüoğlu Fırını sahibi Mustafa ve İbrahim Bayraktar´a Tuğra Otomativ sahibi Zafer Zengin´e
teşekkür ederiz.?dedi.