Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

TERMESPOR SAHAYA İNDİ

TERMESPOR SAHAYA İNDİ

Termespor 2017-2018 sezonu ilk hazırlık idmanını Terme Abdullah Aslan stadında yaptı.


Teknik Direktör Civan Aydoğan ve yardımcısı Fatih Özen nezaretinde gerçekleştirilen idmanda kadroya Yen´i katılan ve izlemeye alınan oyuncularla birlikte genç takım oyuncularını da katan Aydoğan 4 günlük bir çalışmamızın ardından Bayram´ın 2. Günü tam anlamıyla hazırlık çalışmalarımıza başlayacağız dedi.

ÇAMUROĞLU; BİZ GEREĞİNİ YAPIYORUZ
Termespor yönetim kurulunun da ilk idmanda takımlarının başında idmanı izlediler. Yönetim kurulu adına açıklama yapan Termespor 2. Başkanı Müslüm Çamuroğlu Yen´i sezonda bir çok oyuncumuz ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık teknik ekip ve futbol şube sorumlumuz Kadir Aslan´ın vermiş olduğu rapor doğrultusunda istediğimiz futbolcular ile anlaştık. Bu gün saha da olmayan 6 oyuncumuz var onlarda bayramdan sonra takımımıza katılacaktır. Yaş ortalaması geçen senenin altında tutup koşan mücadeleci bir oyun ortaya koymayı düşünüyoruz.

YAVUZ TERMESPOR´UN NEFERİ
Geçen hafta yönetim kurulu üyemiz Yavuz Kambur istifasını yönetim kurulumuza bildirmiştir kendini geri çekerek Termesporun önünü açacağını düşünmüş ve kendince vefakarlık yapacağını bize bildirmiştir. Yönetim kurulu olarak bu hadiseyi görüşmeye ve gündeme bile almadan kabul etmeyeceğimizi kamuoyuna duyurmak istiyoruz. Yavuz Kambur görevi başında olacak ve alt yapı sorumluluğuna getirilerek geleceğimizi emanet edeceğiz, dedi.