Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

TERMESPOR TRANSFERDE NOKTAYI KOYDU

TERMESPOR  TRANSFERDE  NOKTAYI KOYDU

Termespor Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kambur, gazetemize transferlerle ilgili bazı açıklamalarda bulundu.

Termespor Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kambur, gazetemize transferlerle ilgili bazı açıklamalarda bulundu.

Termespor yönetimine talip olduğu günden bugüne, ilçenin en önemli spor kulübü olan ve ilçenin ismini taşıyan Termespor için her zaman sorumluluk duyduklarını söyleyen Kambur ? İnsanlarımızı en iyi nasıl memnun ederiz, gençlerimizin önünü nasıl açarız ve ilçemizi en iyi şekilde nasıl temsil ederiz düşüncesiyle çıktığımız bu yolda 3.senemizi bitirmek üzereyiz.

Bu zaman zarfında çok yol kat ettik ve başarılı sonuçlar aldık. Samsun ve bulunduğumuz ligde adımızı duyurarak alt yapılarıyla başarılı sonuçlar alan taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan bir takım oluşturduk. Aynı düşünceyle yeni bir başlangıç olan 2015-2016 sezonunu açmış bulunuyoruz.?dedi.

İÇ VE DIŞ TRANSFER BİTMİŞTİR
Açıklamalarını sürdüren Başkan Kambur ?2015-2016 Sezonu transfer çalışmalarında yönetim kurulu tarafından tek sorumlu, teknik hocamız Güven Gümüşdağ olarak görevlendirilmiştir.

Hocamızın sunmuş olduğu rapor doğrultusunda transfer politikamızı belirleyerek çalışmalara başladık. Genç oyuncumuz Kadir Çağlar Yeni Amasyaspor´a transfer oldu, Takımımızdan 6 oyuncu ile yollarımız ayrılırken yeni sezonda Sinopspor´dan Seyfullah Kofoğlu ve Recep Yıldız; Tekkeköyspor´dan Rıdvan Demir ; İlkadım Yabpa Spordan Doğan Çakırtaş;
Ladikbeldespor´dan Can Göksüzoğlu, Hakan Aydın ve Dorukhan Kurtulmuş;
Telekomspor´dan Ahmet Ürer ile anlaşma sağladık.

U19 takımızda ümit vaat eden Mesut Özen ve İlker Aydın´ı A takımımıza kazandırarak iç ve dış transferimizi bitirdik.

İki hafta ön hazırlık dönemini stadımızda yaptıktan sonra 3 Ağustos´da 1. dönem kamp programına başlayarak lig hazırlıklarımız sürecek.
Termespor kulübü yönetimi adına giden oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonra ki hayatlarında da başarılar diliyorum.?dedi.