Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

TERMESPOR 2. SIRADA YERİNİ ALDI

TERMESPOR 2. SIRADA YERİNİ ALDI

Samsun süper amatör liginde Şampiyonluk mücadelesi veren Ter-mespor pazar günü deplasmanda Tekkeköy Belediyesi ile Kutlukent stadında karşılaştı.

Maça taraftar desteği ile çıkan Termespor, 3. dakikada Sefa’nın göğsüyle topu kaleci Murat`a indirmesiyle kontrepigede kalmasıyla 1-0 yenik duruma düştü.
Erken gelen golün rehavetiyle ilk dakikalarda sıkıntı yaşayan Termespor, İlkay`ın da sakatlanması oyun planını aksattı. Yerine giren Cumhur, güzel futbol sergileyerek beğeni topladı. İlerleyen dakikalarda toparlanan takım atağa geçti. Termespor Deniz’in sayısız gol girişimlerini değerlendiremezken 45. dakikada Fatih’in kullandığı korner atışında Mert`in kaleye gönderdiği şutu direkden döndü. Yunus`un karşıladığı top golle sonuçlanarak skor 1-1 oldu.

Golden sonra Rafet`in getirdiği topta ceza sahasına yaptığı güzel ortayı Ramazan şık vuruşuyla durumu 2-1`e getirdi. ilk yarı Termespor`un üstünlüğü ile bitti.
İkinci yarıya iyi başlayan Termespor sahanın kötü ve biçimsiz olması sonucu oyunu kurmada sorun yaşadı. Gününde olmayan Fatih ve Deniz`i oyundan alan Güven Gümüşdağ Bekir ve Sinan`ı oyuna dahil etti.

Küme düşme potasında olan Tekkeköy Belediyespor son dakikalarda oyuna ortak olmak adına her şeyi yaptıysa da maç 2-1 Termespor lehine sonuçlandı.
Rakibi Ladik Belediye, 19 Mayıs ve Büyük Şehir takımlarının puan kaybetmemesi Bal ligi yarışının son haftalara kadar yaşanacağı görüldü. Termespor lider Ladik Bel sporun 3 puan gerisinde puan tablosunda 2. Sırada yer alıyor. Haber: Halil Özcan