Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

TERMESPOR BAL LİGİ YOLUNDA

TERMESPOR BAL LİGİ YOLUNDA

Süper Amatör Lig`de Büyükşehir Belediyespor`a konuk olan Termespor, Fatih ve Kadir`in golleriyle sahadan 2-0 galip ayrıldı. Maç sonunda ise Sarı- Siyahlı oyuncular büyük sevinç yaşadı

Samsun Süper Amatör Lig`in 19. hafta karşılaşmasında Termespor ile Büyükşehir Belediyespor arasında oynan maç nefesleri kesti. Karşılaşmaya her iki takımda kontrollü başlasa da, ilerleyen dakikalarda baskısını arttıran Termespor, 18. dakikada Fatih`in ayağından gelen golle 1-0 öne geçti. 34. dakikada Kadir`le aradaki farkı 2`ye çıkaran Sarı- Siyahlılar soyunma odasına da önde girdi. İkinci yarıda yine başa baş bir mücadele verdiler. Maç sonuna kadar 2-0`lık skoru korumayı başaran Termespor, maç sonunda sahadan galibiyetle ayrıldı.

Maç sonu açıklama yapan Termspor İdari Koordinatörü Yavuz Kambur, 2 Mart Pazar günü oynanacak olan Ladik Belediyespor - Termepsor şampiyonluk maçına tüm taraftarları davet ederek, “Takımımızın Bal Ligine çıkacağı bu maçta tüm taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz. bugün bu maçta bizi yalnız bırakmayan 1953 Termeli Liseliler taraftar gurubuna desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.”dedi. Maça ayrıca Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, AK Parti 23. Dönem Samsun Milletvekili Fatih Öztürk ve spor camiası katıldı.