Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

TERMESPOR BERABERE: 1-1, SAMSUNSPOR KAYIP: 1-3

TERMESPOR BERABERE: 1-1, SAMSUNSPOR KAYIP: 1-3

Samsun Süper Amatör Küme BAL’e yükselme Grubu maçında Termespor, Bafra’da Hacınabispor ile 1-1 berabere kalarak gruptaki ilk puanını aldı.

Samsun Süper Amatör Küme BAL’e yükselme Grubu maçında Termespor, Bafra’da Hacınabispor ile 1-1 berabere kalarak gruptaki ilk puanını aldı.

Termespor maça şu kadro ile başladı:

1.Cem E. Erdoğan, 2.Esat Rafet Çavuşoğlu(Kap), 3.Oğuzhan Çavuş, 4.Yunus E. Gürkan, 5.Kenan Kara, 6.Ahmet Bayram, 7.Kadir Çağlar, 8.İsmail Gökçe, 9.Enes, 10.Berke Alazkan, 11.Emre Şimşek

Hacınabispor maçı 1-0 önde götürürken 83.dakikada Yunus E. Gürkan sahneye çıktı ve attığı golle Termespor adına beraberliği sağladı. Bu gol aynı zamanda önümüzdeki haftalar için Termespor’a ümit verdi.

Termespor 03.03.2022 Perşembe günü saat 14.00’te Abdullah Aslan Stadı’nda Samsun Yolspor ile karşılaşacak.

Samsunspor umduğunu bulamadı

Süper Lige yükselme yolunda ilk 2 şansını korumak isteyen Samsunspor, İstanbul deplasmanında Ümraniyespor’a 3-1 yenildi ve eli boş döndü.

Samsunspor maçı şu kadro ile oynadı:

1.Nurullah Aslan(38: KK), 2.Alaaddin Okumuş(16:Ali Ülgen 45+1: SK), 3.Soner Gönül, 4.Yunus Emre Çift(46: Cihan Kahraman, 62:SK), 5.Sheldon Bateau, 6.Hasan Kılıç, 7.Yasin Öztekin(67:Kayamba), 8.Osman Çelik, 9.M. Fernandes(Tomane), 10.Tallo(41: Alp Tutar), 11.Moryke Fofana(67:Melih Okutan)

15.dakikada Alaaddin Okumuş’un sakatlanıp yerini Ali Ülgen’e bırakması, Fuat Çapa’nın planlarını etkiledi. 38.dakikada defansın arkasına atılan topa hareketlenen Onur Ayık’ı, kaleci Nurullah ceza sahası çizgisi dışında faulle durdurdu. Hakem Bülent Birincioğlu pozisyonu ‘mutlak gol şansı’ olarak değerlendirdi ve gösterdiği kırmızı kartla Nurullah Aslan’ı oyun dışında bıraktı. Bunun üzerine Samsunspor’un Hocası Fuat Çapa, Tallo’yu çıkararak yedek kaleci Alp Tutar’ı oyuna aldı.

45+3’de Onur Ayık’ın düzgün vuruşunda top filelere gitti ve Ümraniyespor 1-0 öne geçti.

50.dakikada Yasin Bammu, Ümraniyespor adına ikinci golü kaydetti. 71.dakikada Tomame’nin soldan ceza sahasına gönderdiği topu Hasan Kılıç ağlara göndererek Samsunspor’u ümitlendirdi: 2-1. 80.dakikada Yasin Bammu bir kere daha sahneye çıktı ve Ümraniyespor’u 3-1 öne geçirdi. Maç da bu sonuçla bitti.

Teknik Sorumlu Fuat Çapa, “Üç maç sonra konuşacağım” dese de, takımın bu maçtaki görüntüsü taraftara fazla ümit vermiyor. Samsunspor, bir yandan kendisi kazanmak zorunda olacak diğer taraftan da rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek.

Haber: Seyfi GÜNAÇTI