Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

TERMESPOR DEPLASMANDAN PUANLA DÖNERKEN, EVCiSPOR EViNDE YENiLDi

TERMESPOR DEPLASMANDAN PUANLA DÖNERKEN,     EVCiSPOR EViNDE YENiLDi

Evcispor 1 puan farkla ve 36 puanla liderliğini sürdürdü. Termespor Puanla Dönüyor.

    Samsun Süper Amatör Ligin lideri Evcispor, Pazar günü Terme Abdullah Aslan Stadında oynadığı maçta, Samsun Yolspor'a beklenmedik şekilde 3-1 yenildi.
Ömür Bozkurt, Mesut Hakalmaz ve Eray Pınar hakem üçlüsünün yönettiği maça Evcispor şu kadro ile çıktı: 1.Murat ŞİMŞEK, 2.Esat Rafet Çavuşoğlu (Kp), 3.Oğuzhan Çavuş, 4.Hüseyin Kaya, 5.İlker Tuşcan, 6.Emre Sarıkaya, 7.Fikretcan Saraç, 8.Sönmez Yıldırım, 9.Özcan Alkan, 10.Yunus Çakır, 11.Berke Alazkan.
Daha ilk dakikalarda rakibin tehlikeli atağında karşı karşıya pozisyonda kaleci Murat Şimşek, topu ayağıyla çeldi ve golü önledi. 15.dakikada Evcisporlu oyuncu kendi yarı sahasında iki rakip oyuncu arasında çalım sevdasına kapılınca topu kaptırdı. Rakibin derinlemesine gönderdiği topla ceza sahasına dalan Yolsporlu oyuncuyu, Evcisporlular ancak düşürerek durdurabildi. Hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Yusuf Demirözü, takımını 1-0 öne geçirdi. Beraberlik için çalışan Evcispor, bilinen oyununu bir türlü sahaya yansıtamadı ya da Yolspor buna izin vermedi. İlk yarı Yolspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.
İkinci yarıda Yolspor'un iki golüne Evcispor, Sönmez Yıldırım'ın golü ile cevap verdiyse de, bu gol puan almaya yetmedi ve Evcispor sahadan 3-1 mağlup ayrıldı. İkinci sıradaki Karasamsunspor, sahasında Termespor'u geçemeyince Evcispor 1 puan farkla ve 36 puanla liderliğini sürdürdü.
Termespor Puanla Dönüyor
İkinci yarıda oynadığı üç maçı da kaybetmeyen Termespor, ligin şampiyonluk adaylarından Karasamsunspor'a da yenilmedi ve deplasmandan 1 puan çıkarmayı başardı.
Termespor maça şu kadro ile çıktı:
1.Erkut Özkan, 5.Kenan Kara, 4.Yasin Koçyiğit, 33.Bedirhan Kaya, 7.Anıl Sağır, 99.Tolga Güner, 10.Caner Bekgöz(Kap), 55.İsmail Gökçe, 97.Emre Gaydan, 84.Taha Köse ve 14.Faruk Yıldızbaş.
Takımlar her iki yarıda da gol bulamayınca maç 0-0 sona erdi. Bu sonuç aynı zamanda Evcispor'un lider kalmasını sağladı. 
Maç hakkında görüşlerine başvurduğumuz Yardımcı Antrenör Nurullah Nas, “İyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Birkaç pozisyona da girdik. Ancak bunları gole çeviremedik. İyi bir maç çıkaran oyuncularımızı kutluyorum” dedi.
Erteleme maçında 19.02.2020 Çarşamba günü (bugün) saat 14.00'te Terme Derbisi yaşanacak ve Termespor'la Evcispor karşı karşıya gelecek.  HBRSEYFİ GÜNAÇTI