Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

TERMESPOR iKiNCi YARIYA GALiBiYETLE BAŞLADI: 2-0

TERMESPOR iKiNCi YARIYA GALiBiYETLE BAŞLADI: 2-0

Samsun Süper Amatör Küme A Grubunda mücadele eden Termespor, Pazar günü sahasında karşılaştığı Samsun Telekomspor’u 2-0 yenerek ikinci yarıya 3 puanla başlamış oldu.

 Saat 14.30’da başlayan maçı; Sinan Dibooğlu, Soner Büyük ve Atalay Tarcan hakem üçlüsü yönetti. Termespor maça şu onbirle başladı:
1.Abdul Samet Keleş, 2.Yunus Emre Yavuz, 3.Emirhan Yılmaz, 4.Muhammet Ali Yenilmez (Kap), 5.Tugay Eruzun, 6.İsmail Gökçe, 7.Kadir Çağlar, 8.Samet Hasan Yıldıran, 9.Gökhan Özkan, 10. Soner Balcı, 11.İlyas Sunay
Teknik Sorumlu: Birol Us, Yard. Antr: Mustafa Önder, Kaleci Antrenörü: Fatih Özen
Termespor’un, ilk yarıda ve hem de deplasmanda bu takımı 4-0 yendiğini hatırlayanlar, bu maçtan da en azından aynı tarifeyi bekliyordu. Fakat Telekomspor, kolay teslim olacak gibi görünmüyordu. Termespor’dan da gol pozisyonları göremiyorduk. Nihayet 32.dakikada ve beklenmedik pozisyonda Tugay Eruzun, ceza sahasının dışından ve yerden yaptığı sert vuruşla topu kalecinin solundan filelere gönderdi: 1-0. Bu gol, seyircileri biraz olsun rahatlattı. İlk yarı bu golle kapandı. İlk yarıda Telekomspor hocasının hakeme ısrarlı itirazlarına hakemin sarı kart göstermemesi, bir eksiklik olarak görüldü.
İkinci yarıda da oyun, ilk yarıdakinden farklı değildi. Nihayet 69.dakikada Caner Balcı sahneye çıktı ve attığı golle durumu 2-0’a getirdi. Maç da Termespor’un 2-0 galibiyetiyle sona erdi.
Termespor bu sonuçla puanını 16’ya yükseltti. Termespor’un puan cetvelindeki yerini, rakiplerinin alacağı sonuçlar belirleyecek. Termespor gelecek hafta dış sahada Ondokuzmayıs Belediyespor ile karşılaşacak.

SANAYİSPOR LİDERDEN 1 PUAN ALMAYI BAŞARDI: 1-1
Samsun Amatör Küme B Grubu temsilcimiz Sanayispor, ikinci yarının ilk maçında sahasında karşılaştığı ilk yarının lideri Atakum Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı.
07 Ocak 2024 Pazar günü Terme A. Aslan Stadı’nda saat 12.00’de oynanan ve Gökhan Özbulut, Nurdan Köseoğlu ve Sefa Adayın hakem üçlüsünün yönettiği maçı Sanayispor şu kadro ile oynadı.
1.Murat Şimşek(23), 2.Murat Bayram(2), 3.İlker Tuşcan(21), 4.Emrah Uyar(24), 5.Ömer Dinç(5), 6.Mücahit Köneçoğlu(11), 7.Yunus Uzun(16)(80: Burak Aydın), 8.Burak Hellaç (45: İlker Akdemir), 9.Abdulkadir Küçük, 10.Oktay Zorlu(7), 11.Ümit Güven(8)
Atakum Belediyesi, 12.dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. Bu beklenmeyen bir goldü. Ancak Sanayispor iki dakika sonra Yunus Uzun ile bu gole cevap verdi: 1-1. İlk yarı bu sonuçla kapandı. İkinci yarıda takımların çabası tabelâyı değiştirmeye yetmedi ve maç 1-1 sona erdi.
Bu sonuçla Sanayispor puanını 12’ye yükseltirken Atakum Belediyesi ilk beraberliğini almış oldu. Sanayispor gelecek hafta deplasmanda Havza Belediyespor ile oynayacak.
Hbr: Seyfi GÜNAÇTI