Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

TERMESPOR İLK MAÇINDA BERABERLİKLE AYRILDI

TERMESPOR İLK MAÇINDA BERABERLİKLE AYRILDI

Termespor maça kötü başlamadı.

    Bir hafta önce kongreden çıkan, “Lige katılacak”, “Yok katılmayacak” söylentileri arasında bir de başkan değişikliği yaşayarak lige başlayan Termespor, sahasında oynadığı sezonun ilk maçında İlkadım Yabancılar Pazarı Spor Takımı ile 2-2 berabere kaldı.
        Gençlerden takviyeli kadrosu ile Termespor şu onbirle sahaya çıktı:
        1.E. Bozkurt Dinç, 2.C. Can Çakaner, 3.Bedirhan Kaya, 4.Kenan Kara, 5.Mahmut Dursun, 6.İsmail Gökçe, 7.Hasan Kocakoç (85; Serkan Bektaş), 8.Birol Can Karataş, 9.Kadir Çağlar (Kp), 10.Mert Kemal Çepni, 11.Uğur Sivri
Termespor maça kötü başlamadı. 20. dakikada İsmail’in ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Rakip takım bu gole ikinci yarıda cevap verdi ve durum 1-1 oldu. 60’ıncı dakikada Kenan, attığı golle Termespor’u bir kere daha öne geçirdi: 2-1. Ancak maçın sonlarına doğru İlkadım Yab-Pa beraberliği yakaladı.
    90. dakikada kazanılan penaltıyı İsmail Gökçe direğe nişanlayınca Termespor galibiyet şansını kullanamadı ve maç 2-2 sona erdi. Sahasındaki maçı kazanamamış olsa da gençlerin gayreti, ilerisi için taraftarlara ümit verdi.
    Bu arada ilçemizin Süper Amatör Ligdeki diğer temsilcisi Evcispor deplasmanda Alaçamspor ile karşılaştı. 
    Maça; Murat, Hüseyin, Oğuzhan Çavuş, Rafet Çavuşoğlu, Yunus Çakır, İlker, Oktay, Kubilay Akkaya, Fikret, Ömer Uzun ve Osman Mert onbiri ile çıkan Evcispor; Oğuzhan Çavuş (2), Kubilay Akkaya ve Osman Mert’in attığı gollerle Alaçamspor’u 4-2 yenerek ilk haftanın lideri oldu. 
            Hbr: Seyfi GÜNAÇTI