Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Termespor kolay ve farklı kazandı: 4-0

Termespor kolay ve farklı kazandı: 4-0

Termespor, Pazar günü oynanan Samsun Süper Amatör Küme maçında sahasında İlkadım Belediyesi Yab-Paspor’u 4-0 mağlup etti.

Saat 13.30’da başlayan maçı; Ayberk Öz, Hasan Erdoğan ve Alperen Kümbet hakem üçlüsü yönetti. Termespor maça şu kadro ile çıktı:

Cem Erdoğan(1), Mert Kemal Çepni(2), Caner Bekgöz(3, Kap), Kenan Kara(5), Yunus Gürkan(13), Oğuzhan Çavuş(98),  Kadir Çağlar(7), İsmail Gökçe(55, 45: Murat Kökden), Emre Şimşek(52, 59: Faruk Yıldızbaş), Onur Bayram (95) ve Ömer Keskin(10, 75: Celal Doğan).

Teknik Sorumlu: Civan Aydoğan, Antrenör: Nurullah Nas

Termespor maça golle başladı desek yeridir. Daha 5.dakika dolmadan Ömer Keskin aşırtma bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu: 1-0. Kadir Çağlar 17.dakikada attığı golle Termespor’u 2-0 öne geçirdi. Bu golden sonra ya İlkadım maça ısındı ya da Termespor kendisini zorlamadı, maç dengeli bir şekilde devam etti ve ilk yarı 2-0 Termespor’un üstünlüğü ile kapandı.

Termespor ikinci yarıya da golle başladı. 53.dakikada Mert Kemal Çepni, kendine has kafa vuruşuyla takımını 3-0 öne geçirdi. Bu arada sahada futbolcular arasında itiş kakışlar görüldü. Hakem iki taraftan da birer futbolcuya sarı kart göstererek sorunu çözdü!

59.dakikada oyuna giren Faruk Yıldızbaş 67.dakikada attığı golle Termespor’u 4-0 öne geçirdi. 75.dakikada Celal Doğan oyuna girmek için saha kenarına geldiğinde seyircilerden biri, “Acaba kim çıkacak? Kadir Çağlar olmasın?” dedi. Maçı birlikte seyrettiğimiz Öğretmen Ali Alper, “Çıksa da sorun değil. Kadir bugün görevini yaptı” dedi. Fakat çıkan futbolcu Ömer Keskin oldu.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Termespor sahadan 4-0 galip ayrıldı.

Termespor kolay bir galibiyet aldı. Bir iki pozisyon dışında İlkadım Yab-Pa, seyircileri heyecanlandıramadı. Bununla birlikte Termespor’un farklı galibiyetini, İlkadım’ın ligin son sırasında bulunmasına bağlamak doğru olmaz.

Bu sonuçla Termespor puanını 13’e çıkardı. Alaçamspor, sahasında 1930 Bafraspor’a 3-2 yenilince Termespor 2 puan farkla 3’üncü sıraya yükseldi. Bu arada Termespor’un 15 golle grubunun en golcü takımı olduğunu belirtelim.

Termespor 16.01.2022 Pazar günü saat 13.30’da Bafra’da Hacınabispor ile karşılaşacak.