Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

TERMESPOR LiDER

TERMESPOR LiDER

Samsun Süper amatör ligi 12 maçları pazar günü oynandı. Termespor kulübü sahasında Samsun Türk Telekom?u ağırladı. Saat 13.30`da Terme İlçe stadında başlayan maça Samsun sporun maçı olmasına rağmen katılım bir hayli fazlaydı.

Samsun Süper amatör ligi 12 maçları pazar günü oynandı. Termespor kulübü sahasında Samsun Türk Telekom’u ağırladı. Saat 13.30`da Terme İlçe stadında başlayan maça Samsun sporun maçı olmasına rağmen katılım bir hayli fazlaydı.
Teknik Direktör Kemal Dikmen; sahaya kaleci Sezai defansta Tanju, Hüseyin, Sefa ve Rafet’e orta sahada Yunus, Fatih, Kadir, Deniz ve Mert’e ileri uçta da Ramazan’a yer verdi.
Maçın ilk yirmi dakikası takımların bir birini tartması ile geçti. Kadir’in defansın arkasına sarkmaları ve çizgiden kestiği toplarla pozisyona giren Termespor oyunun bu bölümlerinde ağırlığını koydu. Kemal Dikmen’in saha içinde Mert ve Hüseyin’in yerini değiştirmesi oyunun seyrini değiştirdi.
Termespor orta sahada daha çok basan takım oldu. Termespor’un atağında Ramazan’ın fırsatçılığı ve gücüyle Telekom defansının arasından çıkarak takımımızın ilk golünü attı. Dakika 35. İlk yarının bitimine kadar Yunus Deniz’le bulduğumuz fırsatları değerlendiremedik.
2.yarıda aynı kadrolarla çıktı her iki takım. 2.yarıya Telekom hızlı başladı ve oyuna ağırlığını koydu. Gol pozisyonu fazla vermese de Termespor defansı sıkıntılı anlar yaşadı.
70. dakikadan sonra Telekomsporun yorulduğu gözlendi ve Tanju’nun ileri çıkmasıyla ileride çoğalan Termespor Tanju’nun getirdiği topu Kadir’in verdiği pası iyi değerlendiren Ramazan, zor pozisyonu gole çevirdi. Dk75 kendisinin ve takımının 2. Golünü attı.
Cihan’ı ve Ercan’ı sahaya süren teknik ekip takımın daha cok hücum oynamasını sağladı Artık tamamen teslim olan Telekom, çok sayıda pozisyon vermeye başladı. Takım halinde baskı kuran Termespor oyuncuları son dakikalar oynanırken Deniz’in ayağından 3. golü buldu. ve maç bu skorla sona erdi.
.