Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

TERMESPOR LİDERİ DEVİRDİ: 4-1

TERMESPOR LİDERİ DEVİRDİ: 4-1

16.01.2022 tarihinde oynanması gerekirken kar yağışı sebebiyle ertelenen Samsun Süper Amatör Küme B Grubu maçında Termespor, namağlup lider Bafra Hacınabispor'u farklı bir sonuçla 4-1 mağlup etti.

16.01.2022 tarihinde oynanması gerekirken kar yağışı sebebiyle ertelenen Samsun Süper Amatör Küme B Grubu maçında Termespor, namağlup lider Bafra Hacınabispor'u farklı bir sonuçla 4-1 mağlup etti.
Samsun İlkadım Baruthane Sahasında oynanan maça Termespor şu kadro ile çıktı:
1.Cem Erdoğan, 2.Mert Kemal Çepni, 3.Oğuzhan Çavuş, 4.Kenan Kara, 5.Yunus Emre Gürkan, 6.Ahmet Onur Bayram, 7.İsmail Gökçe, 8.Caner Bekgöz(Kap), 9.Ömer Keskin, 10.Kadir Çağlar, 11.Faruk Yıldızbaş
Hacınabispor 20 puanla grup lideriydi ve bu maça kadar hiç yenilmemişti. Sadece iki defa berabere kalmıştı. Termespor ise son haftalarda aldığı sonuçlarla iyi yolda olduğunu göstermişti. Maçın çetin geçeceği düşünülüyordu. Ancak Termespor gücünü sahaya yansıttı ve maçı farklı kazanmayı bildi.
Maçın ilk golü ilk yarının 30.dakikasında Faruk Yıldızbaş'tan geldi. Bu golle ilk yarı Termespor'un 1-0 üstünlüğü ile kapandı. 
İkinci yarının ilk dakikalarında (Dakika: 50) Hacınabispor beraberliği sağladı. İkinci yarıda oyuna giren Celal Doğan, Birol Can Karataş, Murat Kökden, Bahadır Güngör ve Emre Şimşek takıma güç kattılar. 
Maç 1-1 devam ederken 75.dakikada hakem Termespor lehine penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Caner Bekgöz, Termespor'u 2-1 öne geçirdi. 80.dakikada Kadir Çağlar attığı golle durumu 3-1'e getirdi. Maçın bu sonuçla biteceği sanılırken 90+3'de sahneye Emre Şimşek çıktı ve topu bir kere daha rakip filelere göndererek maçın sonucunu belirledi: 4-1
Bu sonuçla Termespor puanını 16'ya yükseltti. 20 puanlı Hacınabispor ve 17 puanlı 1930 Bafraspor play-off oynamaya hak kazandı. Play-off oynayacak 3'üncü takım, 02 Şubat Çarşamba günü saat 14.00'te Terme Stadında oynanacak olan Termespor- 1930 Bafraspor maçından sonra belli olacak. Play-off oynamak için Termespor'a 1 puan yetiyor.
Maç hakkında görüşlerine başvurduğumuz Yrd Antrenör Nurullah Nas, “Biz zaten iyi bir takımız. Sezon başında şanssız 1-2 yenilgi almasaydık şimdi play-off'u garantilemiş olacaktık. Fakat oyuncularımızın kalitelerini ortaya koyarak play-off hakkını elde edeceklerine inanıyorum” dedi. Haber: Seyfi GÜNAÇTI