Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

TERMESPOR PLAY-OFF’A İYİ BAŞLAYAMADI: 1-2

TERMESPOR PLAY-OFF’A İYİ BAŞLAYAMADI: 1-2

Bölgesel Amatör Lige (BAL) Yükselme Grubu ilk maçında Termespor, sahasında Samsun Büyükşehir Belediyespor’a 2-1 yenildi.

    Bölgesel Amatör Lige (BAL) Yükselme Grubu ilk maçında Termespor, sahasında Samsun Büyükşehir Belediyespor’a 2-1 yenildi.
    20.02.2022 Pazar günü saat 14.00’te Terme Abdullah Aslan Stadında oynanan maçı Yavuz YASUL, Musa ÇETİNDEMİR ve Burak İLGEN hakem üçlüsü yönetti.
    Termespor yeni transferlerle takviye edilmiş kadrosuyla maça şu onbirle çıktı:
    1.Cem E. Erdoğan, 2.Esat Rafet Çavuşoğlu(Kp), 3.Yunus Gürkan, 4.Oğuzhan Çavuş, 5.Kenan Kara, 6.İsmail Gökçe, 7.Kadir Çağlar, 8.Berke Alazkan, 9.Ömer Keskin, 10.Emre Şimşek, 11.Faruk Yıldızbaş
    8.dakikada gelişen bir Büyükşehir Belediyespor atağında sağdan kale içine gönderilen topu Takım Kaptanı Ahmet Güven kafa ile ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.
    40.dakikada Yasin Korkmaz oyundan alındı. Neye sinirlendiği anlaşılamayan oyuncu çıkarken saha kenarındaki kar yığınına hışımla bir tekme savurdu. Ancak karın hâlâ erimemiş olmasından dolayı sert olabileceğini hesaba katamadı. Hırsını kar yığınından çıkarmak isterken ayağını sakatladı.
    İlk yarı BŞ Belediyespor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.
    Termespor ikinci yarıya iki değişiklikle başladı. Faruk Yıldızbaş ve Ömer Keskin’in yerlerine Celal Doğan ve Ahmet Bayram girdi.
    74.dakikada Celal Doğan, sağdan aut çizgisi kenarı ile topu sürdü. Herkes pas vermesini beklerken sol ayağı ile yaptığı vuruşla dar açıdan topu filelere göndererek beraberliği sağladı: 1-1. Bu gol, hem sahadaki futbolculara hem de seyircilere büyük sevinç yaşattı.
    78.dakikada sağdan Termespor ceza sahasına gönderilen topu kontrol etmeye çalışan rakip oyuncu topun üstüne basınca kaydı ve düştü. Böylece Termespor mutlak bir golden kurtuldu.
    Seyircilerin, “Hiç yoktan 1 puan iyidir. Aman, gol yemeden maçı bitirelim” dediği bir sırada 82.dakikada yine sağ taraftan gelen bir top Termespor ceza sahası içinde karambol oluşturdu. Bu sırada Ahmet Güven yaptığı dokunuşla topu Termespor filelerine gönderdi: 1-2.
    Golden hemen sonra Teknik Sorumlu Civan Aydoğan iki değişiklik birden yaptı. Berke Alazkan ve Kadir Çağlar çıktı, yerlerine Zafer Kargaoğlu ve Mertcan Eroğlu girdi. Ancak Termespor gol kaydına muvaffak olamayınca yükselme grubundaki ilk maçında sahadan 2-1 yenik ayrıldı.
    Maçtan sonra gerek oyuncuların ve gerekse teknik heyetin üzüntülü hali gözlerden kaçmadı. Anlaşılan böyle bir sonuç beklemiyorlardı.
    Termespor ikinci maçını 27.02.2022 Pazar günü saat 14.00’te Bafra’da Hacınabispor ile oynayacak.
                          Haber: Seyfi GÜNAÇTI