Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

TERMESPOR PLAY OFF'A 1 PUANLA BAŞLADI: 2-2

TERMESPOR PLAY OFF

Samsun Süper Amatör Küme BAL Ligine yükselme anlamı taşıyan ve geçen hafta başlayan Play Off maçlarında Terme takımları bir beraberlik ve bir yenilgi aldı.

 Samsun Süper Amatör Küme BAL Ligine yükselme anlamı taşıyan ve geçen hafta başlayan Play Off maçlarında Terme takımları bir beraberlik ve bir yenilgi aldı.
İlk maçını dış sahada Tekkeköyspor ile oynayan Termespor, maçtan 2-2 beraberlikle ayrıldı. Termespor sahaya şu kadro ile çıktı:
 1.Abdus Samet Keleş, 2.Yunus Emre Yavuz, 3.İlyas Sunay, 4.İsmail Gökçe, 5.Muhammet Ali Yenilmez, 6.Yasin Koçyiğit, 7.Kadir Çağlar, 8.Tugay Eruzun, 9.Hakan Yağmurkaya, 10.Caner Balcı, 11.Samet Hasan Yıldıran. 
Teknik Sorumlu: Birol Us, Yard. Antr: Mustafa Önder, Kaleci Antr: Fatih Özen
Daha 5.dakikada Tekkeköyspor'dan Barış Kabadayı attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. Bu gol takımda şok etkisi yaptıysa da Termespor oyunu bırakmadı. 30.dakikada Hakan Yağmurkaya kafa ile topu ağlara göndererek eşitliği sağladı: 1-1. Golden sonra hâkimiyet Termespor'daydı. Bunun sonucu olarak Termespor 40.dakikada bir penaltı kazandı. Ancak Tugay Eruzun, atışı gole çeviremedi. İlk yarı 1-1 bitti. 
Termespor ikinci yarıya da iyi başladı. Bunun sonucu olarak 70.dakikada Yunus Emre, sağ çaprazdan çektiği şutla Termespor'u 2-1 öne geçirdi. Golden hemen sonra defans oyuncusu Yasin Koçyiğit, göğsüne aldığı darbe ile sakatlandı. Yasin'in tedavisi sahada yapılamayınca ambulans çağrıldı ve Yasin, Samsun Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı. Bu sırada oyun yaklaşık on dakika durdu. Haliyle oyuncularda bir soğuma oldu. Bu duraklama Tekkeköyspor'a yaradı. 80.dakikada ilk golün sahibi Barış Kabadayı bir gol daha atınca durum 2-2'ye geldi. Maç da bu sonuçla bitti.
Termespor, Tekkeköy'e galibiyet için gitmişti. Beraberlik üzdüyse de kimsede ümitsizliğe sebep olmadı. Ali Alper, “1 puan, 0 puandan iyidir” derken sosyal medyada futbolseverler, Termespor'a destek mesajları attılar: 
Terme Gündem: Yolun daha başı. Şampiyonluk sana yakışacak Termespor. 
Ahmet Şahin: Bu takım BAL ligine çıkacak, rahat olun.
Nurşen Yapıcı: İnşallah Termespor BAL ligine çıkacak. Futbolculara ve antrenörlere tam destek. Hüseyin Güngör: Ben inanıyorum ki, Termespor BAL Ligine çıkacaktır.
*İlçemizin diğer takımı Sanayispor, Havza Belediyespor'a 3-1 yenildi. Diğer sonuçlar:
Atakum Belediyesi: 3-Lâdik Belediyesi: 3
Yolspor: 1- 1930 Bafraspor:1
Haber: Seyfi GÜNAÇTI