Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

TERMESPOR SEZONUN GOL REKORUNU KIRDI: 8-0

TERMESPOR SEZONUN GOL REKORUNU KIRDI: 8-0

Termespor, Samsun Süper Amatör Küme A Grubu maçında Terme'de karşılaştığı Çarşamba Gençlergücü takımını 8-0 yenerek grubunda sezonun gol rekorunu kırmış oldu.

Termespor, Samsun Süper Amatör Küme A Grubu maçında Terme'de karşılaştığı Çarşamba Gençlergücü takımını 8-0 yenerek grubunda sezonun gol rekorunu kırmış oldu.
Fikstüre göre 18 Şubat Pazar günü oynanması gereken ancak bilmediğimiz sebeple bir gün öncesine, cumartesi gününe alınan maçı; Abdussamet Şenoğlu, Duğukan Atalay ve Soner Büyük hakem üçlüsü yönetti. Termespor sahaya şu kadro ile çıktı: 
1.Abdus Samet Keleş (46: Taner Özdemir), 2.Arslan Soylu, 3.İlyas Sunay, 4.Yunus Emre Yavuz(55: Eren H. Güdül), 5.Muhammet Ali Yenilmez(Kap, 46: Hakan Yağmurkaya)), 6.Tugay Eruzun (73: İsmail Gökçe), 7.Egemen Bulut Coşkun, 8.Caner Balcı (46: Yasin Koçyiğit), 9.Hüseyin Demir, 10.Kadir Çağlar, 11.Samet Hasan Yıldıran. 
Teknik Sorumlu: Birol Us, Yard. Antr: Mustafa Önder, Kaleci Antr: Fatih Özen
Hava kapalı, ısı 9C. AKP Belediye Başkan adayı Şenol Kul ve CHP Belediye Başkan adayı İbrahim Yavuz, maçın ilk yarısını tribünde yan yana seyrettiler. 
Dk 24: Soldan gönderilen topu boş kaleye yuvarlamak, Caner Balcı için zor olmadı: 1-0. Aynı oyuncu 28.dakikada, öne çıkan kalecinin üzerinden topu aşırarak hem kendisinin hem de takımının ikinci golünü attı: 2-0. Dk 30: Yunus Emre Yavuz, yakaladığı topu sola çekti, sol ayakla vurdu, top filelerde: 3-0. İlk yarı bu sonuçla kapandı.
Termespor ikinci yarıya üç değişiklikle başladı. Kaleci Abdussamet çıktı, Taner Özdemir girdi. Muhammet Ali Yenilmez çıktı, Hakan Yağmurkaya girdi. Caner Balcı çıktı, Yasin Koçyiğit girdi. İkinci yarıda kaptanlık pazubandı Hüseyin Demir'e (23) verildi.
Dk 52: Hakan Yağmurkaya ileri atılan topa koştu, yakaladı. Kaleci ile karşı karşıya kaldı. Topu kalecinin solundan yuvarladığı top, kalecinin kolunun altından filelere gitti: 4-0. Bu sırada seyircilerden biri, “Böyle bir antrenman maçı olmaz” dedi. Yani antrenman maçının bile bundan daha mücadeleli olduğunu anlatmak istiyordu. Ancak Gençlergücü, direnecek güce sahip değildi.
60'ıncı dakikada Gençlergücü'nden Erkan Çetin çıktı; Termelilerin yakından tanıdığı, Termespor ve Sanayispor'da top koşturmuş olan Terme'nin evlâdı Ercan Baş oyuna girdi.
Dk 70: Egemen Bulut Coşkun, ceza sahası çizgisi üzerinden sert vurdu: 5-0. Bundan iki dakika sonra Arslan Soylu, havadan gelen topu kontrol etti, düzeltti ve sert vurdu: 6-0.
Dk 82: Kadir Çağlar, sağdan çalımlarla getirdiği topu kale içindeki Arslan Soylu'ya uzattı.  Arslan için topu kaleye yuvarlamak zor olmadı: 7-0
88 ve 89.dakikalarda Gençlergücü iki defa gole çok yaklaştı. Rakip oyuncunun kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda kaleci topu çelmeyi başardı ve Gençlergücü'ne şeref sayısı fırsatı vermedi.  Dk 90+1: Daha önce kaleci ile karşı karşıya iki pozisyonda golü kaçıran Hakan Yağmurkaya, bu sefer Kadir Çağlar'a pas verdi. Kadir için bu golü atmak zor olmadı: 8-0. Maç da Termespor'un 8-0 galibiyetiyle sona erdi. Bu sonuç aynı zamanda, A Grubu için sezonun gol rekoru oluyordu. Hbr: Seyfi GÜNAÇTI

A GRUBU PUAN DURUMU
1.Termespor         14   10    2    2    49    7    32
2.1930 Bafraspor 13    8     3    2    31    8    27
3.Yolspor               13    5     6    2    19   14   21