Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

TERMESPOR U17 LİDERE DİRENEMEDİ: 0-3

TERMESPOR U17 LİDERE DİRENEMEDİ: 0-3

Samsun U17 Ligi A Grubunda mücadele eden Termespor U17 Takımı, 18.09.2019 Çarşamba günü sahasında oynadığı maçta grubun lideri Kadıköyspor'a 3-0 mağlup oldu.


Maçı; Bülent Uludoğan, Mesut Hakalmaz ve Büşra Çelik hakem üçlüsü yönetti. Böylece futbol severler, Terme'de ilk defa bir bayan futbol hakeminin görev yaptığına şahit oldu.
Termespor: Furkan GÜLLER (1-Kaleci, Kap), Tahir Emre YÜKSEL(4), B. Emin ŞAHİN (7), M. Kaan ALEMDAR(14), Miraç GÜL (20), Salih UZUN (33), Recep CANDAN (3), Ömer Faruk DEVRANLI (10), Enes KELEŞ (99), Ş. Ayberk AY (93) ve Emirhan ÇAĞLAR(15)
Teknik Sorumlu: Fatih Özen(Termespor), Orhan Anıl (Kadıköyspor)
Termespor, maça iyi başlayamadı. 7. dakikada gelişen bir Kadıköy atağında Mehmet Mete Baş, kaleyi cepheden gören bir yerden yaptığı şık vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. Bu arada Termespor'da 20.dakikada Miraç Gül sakatlanarak oyundan çıktı ve yerine Mustafa Demirci girdi.
25.dakikada Kadıköyspor'dan Burak Alptuğ Uygun çalımlarla ceza sahasına girdi ve sağ ayağının dışıyla yaptığı vuruşla, kalecinin solundan topu filelere gönderdi: 2-0. Devrenin bitmesine az bir süre kala aynı futbolcu takımını 3-0 öne geçirdi ve ilk yarı bu sonuçla kapandı.
İkinci yarıda Termespor'da Ayberk Ay'ın yerine Sefa Canbakan (Dk:47), Recep Candan'ın yerine de Bedirhan Atabay(Dk:58) girdi. 50. dakikada Termesporlu bir futbolcunun ceza sahasında düşürülmesi üzerine hakem penaltı noktasını gösterdi. Tahir'in yaptığı vuruşta kaleci topu yakalamayı başardı. Maçta başka gol olmadı ve Kadıköyspor sahadan 3-0 galip ayrıldı.
Bu sonuçla, 8 takımlı grupta Termespor 10 puanda kalırken, Kadıköyspor 27 puanla ve kayıpsız olarak yoluna devam etti. Hbr: Seyfi GÜNAÇTI