Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

TERMESPOR VEZİRKÖPRÜDE GALİP GELDİ! 3'TE 3

TERMESPOR VEZİRKÖPRÜDE GALİP GELDİ! 3

Samsun Süper Amatör Ligi 3. hafta mücadelesinde Vezirköprü Belediyespor ile karşılaşan Termespor sahadan 7-0 galip ayrıldı.

 Samsun Süper Amatör Ligi 3. hafta mücadelesinde Vezirköprü Belediyespor ile karşılaşan Termespor sahadan 7-0 galip ayrıldı.
Vezirköprü İlçe Stadyumunda oynanan maçın ilk yarısını Termespor; 25. dakikada Kadir Çağlar, 40. ve 43. dakikalarda Caner Balcı'nın golleri ile 3-0 önde tamamladı.
Etkili futbolunu ikici devrede de sürdüren Termespor 60. dakika Caner Balcı, 65. dakika Hakan Yağmurkaya, 82. dakika Gökhan Özkan ve 90. dakikada Melih Yılmaz'ın golleri ile karşılaşmayı 7-0 kazanıp puanını 9'a yükselterek zirve yürüyüşünü devam ettirdi.
Karşılaşma sonrası açıklama yapan Başkan Ahmet ŞAHİN '' Bugün güzel bir oyunla 3 puanı alan taraf olduğumuz için çok mutluyum. Takımımıza güveniyoruz.
Bu takım inanıyorum ki ligin sonunda ipi göğüsleyen taraf olacaktır. Bizlere destek olarak yanımızda olduğunu hissettiren Terme halkına ve buraya kadar gelerek takımımızı destekleyen taraftarımıza da teşekkür ederim. Ayrıca tüm hemşehrilerimizi 11 Kasım Cumartesi saat 14:00'de kendi evimizde oynayacağımız Tekkeköyspor maçına davet ediyorum.'' dedi.