Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

TERMESPOR´A TAZE KAN

TERMESPOR´A TAZE KAN

Uzun yıllar Termespor kulüp başkanlığı görevini yürüten, takımı (2) sezon Bölgesel Amatör Ligde de oynatan Hüseyin KAMBUR yılların verdiği yorgunluktan dolayı yorulduğunu beyan ederek istifa ettiğini belirtmişti.

Uzun yıllar Termespor kulüp başkanlığı görevini yürüten, takımı (2) sezon Bölgesel Amatör Ligde de oynatan Hüseyin KAMBUR yılların verdiği yorgunluktan dolayı yorulduğunu beyan ederek istifa ettiğini belirtmişti.
Termespor Kulübü Başkanı Hüseyin Kambur bundan 10 gün önce, sosyal medya üzerinden başkanlıktan istifasını açıklayıp yeni Başkan Adayı Oğuzhan Duran´la birlikte bir basın toplantısı düzenleyerek, kendisine desteğini açıklamıştı.
Bunun üzerine Terme İş adamlarından Oğuzhan Duran listesini kurdu ve Termespor Kulübü yönetimine aday olduğunu açıkladı.
Termespor Külübünün olağanüstü kongresi 31 Ocak2018 Çarşamba günü saat 14.00´te Kültür Salonunda yapılacak.

YENİ YÖNETİM YEMEKTE BULUŞTU
Genel Kurul Öncesi Termespor başkan adayı ve yönetim kurulu üyeleri tanışma yemeği düzenleyerek Kozluk Tirit Evinde bir araya geldi.
Yemekte konuşma yapan Hüseyin Kambur, Oğuzhan Duran´ın bu görevi layıkıyla yapacağına inandığını belirterek ?Oğuzhan Kardeşim bir Termeli ve bir Termespor sevdalısı olarak ne zaman kendisinden destek istesek, bu desteğini bizden hiç esirgemedi. Ben ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım Termespor´a uzun süre hizmet ettik. Artık bu görevi bırakma zamanımız geldi. Takımın ikinci yarıya daha güçlü ve daha moralli girebilmesi için, yönetim kurulunu değiştirmek amacıyla olağanüstü genel kurul kararı aldık. Bu ayın sonunda da bu genel kurulu gerçekleştireceğiz. Ben ve arkadaşlarım bu süreçte aday olmayacağız. Termespor´a bu zamana kadar yaptığımız hizmeti, başkan olduğunda Oğuzhan DURAN kardeşimize destek vererek sürdüreceğiz. Kendisine şimdiden hayırlı olsun diyor, alacağı görevde kendisine ve yönetim kuruluna başarılar diliyorum.? dedi.
31 Ocak 2018 tarihinde yapılacak olağanüstü genel kurulda Başkan Adaylığını açıklayan Oğuzhan Duran ise konuşmasında şu sözlere yer verdi; ?Değerli basın mensubu arkadaşlarım; Terme´mizin sporda marka yüzü olan Termespor´umuzun geçmişte ulaştığı başarılar hepimizin malumudur. Bu başarılarda değerli ağabeyim Hüseyin Kambur´un emeği çoktur.

Kendisinin de belirttiği üzere, bizler de bu süreçte bize ne görev düşüyorsa o görevimizi yerine getirmek için mücadele ettik. Kendisinin artık görevi bırakacağını açıklaması üzerine, bizler de Termespora gönül vermiş arkadaşlarımızla birlikte bir yönetim kurulu listesi oluşturduk. Kısmet olursa yapılacak genel kurulumuzda bu liste ile Termespor´u yönetmeye talibiz. Bu bir bayrak yarışıdır. Bizler bizden önceki yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte aynı takımın bayrağını taşıyoruz. Ortak hedefimiz Termespor´umuzu layık olduğu yerlere getirebilmektir. Bu yolda başta Termespor taraftarımız olmak üzere, Belediyemiz ve Sivil toplum Örgütlerimizin bizlere verdiği manevi destek, bu göreve talip olmamızın en büyük gerekçesi olmuştur. Öncelikli hedefimiz Termespor´umuzu önceden mücadele ettiği profesyonel 3´ncü lige taşımaktır. Bu şehir ve bu takımın bunu başarabilecek güçte olduğuna inanıyorum.?dedi.
? Takımın yeni Başkanla beraber yeni bir sinerji yakalayacağına inandıklarını belirten takım oyuncuları, yapılacak olağanüstü genel kurulda Başkan adaylığında Oğuzhan Duran ve yönetimine başarılar diledi.